treinongeluk Salisbury

Dertien gewonden bij treinongeluk in Engeland

The scene of a crash involving two trains near the Fisherton Tunnel between Andover and Salisbury in Wiltshire. Fifty firefighters were called to the scene of the collision in which up to a dozen passengers are believed to have been injured. Picture date: Monday November 1, 2021.

Bij een treinongeluk in Engeland zijn zondagavond dertien gewonden gevallen. Ambulances en circa vijftig brandweermannen gingen naar de plek van het ongeval, na een oproep van de politie van het graafschap Wiltshire. Niemand is omgekomen, meldt de politie. Volgens Britse media zijn de slachtoffers lichtgewond geraakt.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. Ook krijgt u €100 korting op het SpoorPro Seminar ‘Elektrisch werken aan het spoor’.

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Hendriëlle de Groot

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Dertien gewonden bij treinongeluk in Engeland | SpoorPro.nl
treinongeluk Salisbury

Dertien gewonden bij treinongeluk in Engeland

The scene of a crash involving two trains near the Fisherton Tunnel between Andover and Salisbury in Wiltshire. Fifty firefighters were called to the scene of the collision in which up to a dozen passengers are believed to have been injured. Picture date: Monday November 1, 2021.

Bij een treinongeluk in Engeland zijn zondagavond dertien gewonden gevallen. Ambulances en circa vijftig brandweermannen gingen naar de plek van het ongeval, na een oproep van de politie van het graafschap Wiltshire. Niemand is omgekomen, meldt de politie. Volgens Britse media zijn de slachtoffers lichtgewond geraakt.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. 

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Hendriëlle de Groot

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.