SpoorProTV

SpoorProTV: nieuwe instaphulp moet perrons veiliger maken

ProRail wil de perrons van zijn stations veiliger met behulp van slimme nieuwe technieken. IT-bedrijf Conclusion ForeyeT ontwikkelde een instaphulp die naast meer veiligheid ook zorgt voor een betere spreiding van de reizigers over het perron.

In de uitzending van vandaag legt directeur Martijn Danse van Conclusion ForeyeT uit hoe het systeem werkt en de bijzondere manier waarop ProRail en het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat de aanbesteding in de markt hebben gezet.

Terugblik naar SpoorPro Seminar

Verder in de uitzending een terugblik op het SpoorPro Seminar Trillingen en Geluid dat vorige week plaatsvond in Jaarbeurs Utrecht. Tijdens het seminar gingen belanghebbenden uit de spoorsector, het ministerie van IenW, gemeenten en omwonenden met elkaar in gesprek.

Ook is er een live verslag van de Intelligent Rail Summit in het Spaanse Bilbao. Daar wordt gesproken over assetmanagement, Wayside Train Monitoring-systemen en inframonitoring.

SpoorProTV wordt iedere woensdagmiddag om 14.00 uur live uitgezonden op het YouTube-kanaal van SpoorProTV en de LinkedIn-pagina van SpoorPro en is daar na afloop ook terug te kijken. Ook op andere dagen verschijnen er regelmatig nieuwe video’s. Klik daarom op ‘abonneren’ om niks te missen.

Banner SpoorProTV groot

U las zojuist één van de gratis premium artikelen.

Wilt u onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af en 

krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt.

1 maand gratis proefabonnement

Auteur: Paul van den Bogaard

Paul van den Bogaard is redacteur van SpoorPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

SpoorProTV: nieuwe instaphulp moet perrons veiliger maken | SpoorPro.nl
SpoorProTV

SpoorProTV: nieuwe instaphulp moet perrons veiliger maken

ProRail wil de perrons van zijn stations veiliger met behulp van slimme nieuwe technieken. IT-bedrijf Conclusion ForeyeT ontwikkelde een instaphulp die naast meer veiligheid ook zorgt voor een betere spreiding van de reizigers over het perron.

In de uitzending van vandaag legt directeur Martijn Danse van Conclusion ForeyeT uit hoe het systeem werkt en de bijzondere manier waarop ProRail en het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat de aanbesteding in de markt hebben gezet.

Terugblik naar SpoorPro Seminar

Verder in de uitzending een terugblik op het SpoorPro Seminar Trillingen en Geluid dat vorige week plaatsvond in Jaarbeurs Utrecht. Tijdens het seminar gingen belanghebbenden uit de spoorsector, het ministerie van IenW, gemeenten en omwonenden met elkaar in gesprek.

Ook is er een live verslag van de Intelligent Rail Summit in het Spaanse Bilbao. Daar wordt gesproken over assetmanagement, Wayside Train Monitoring-systemen en inframonitoring.

SpoorProTV wordt iedere woensdagmiddag om 14.00 uur live uitgezonden op het YouTube-kanaal van SpoorProTV en de LinkedIn-pagina van SpoorPro en is daar na afloop ook terug te kijken. Ook op andere dagen verschijnen er regelmatig nieuwe video’s. Klik daarom op ‘abonneren’ om niks te missen.

Banner SpoorProTV groot

U las zojuist één van de gratis premium artikelen.

Wilt u onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af en 

krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt.

1 maand gratis proefabonnement

Auteur: Paul van den Bogaard

Paul van den Bogaard is redacteur van SpoorPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.