RailTech Europe opent eerste netwerksessies

Digitaal evenement RailTech Europe 2021 gaat pas over een week van start, maar deelnemers kunnen nu al gebruikmaken van een speciaal platform om met elkaar te netwerken. Inmiddels heeft de eerste sessie al plaatsgevonden, waarbij bezoekers via een online ‘onboarding’ tekst en uitleg kregen over het systeem. 

Majorie van Leijen en Arie van Dijk van RailTech Europe-organisator ProMedia legden tijdens de sessie uit hoe het systeem werkt. Het heet Brella en is een professioneel digitaal netwerkplatform. Bezoekers die zich registreren voor deelname aan RailTech Europe, kunnen zich ook inschrijven voor deze netwerktool en direct beginnen met het leggen van nuttige zakelijke contacten of het aanhalen van bestaande banden, die tijdens de coronapandemie hoogstwaarschijnlijk wat verwaterd zijn.

Koppelen

Door duidelijk beroepsgroep en interessegebieden in te voeren, kan het systeem vakgenoten aan elkaar koppelen en een-op-een afspraken plannen of suggesties doen voor deelname aan een groepssessie over een specifiek spoorthema. Via deze link is de eerste onboarding sessie terug te kijken in Brella. Deelnemers kunnen het systeem ook gebruiken om andere deelnemers op te zoeken die interessant voor hen kunnen zijn. Tot nu hebben enkele duizenden van de geregistreerde bezoekers zich ook al aangemeld voor Brella.

RailTech Europe vindt plaats van 30 maart tot en met 1 april 2021, meer informatie over het programma en registratie zijn te vinden op www.railtechlive.com.

Deelnemers kunnen zelf de bedrijven, organisaties en overheden selecteren met wie ze een-op-een verder willen praten. Aan de hand van deze selectie worden zij gematcht met andere professionals. Tijdens RailTech Europe 2021 is er de mogelijkheid om andere professionals een-op-een te ontmoeten via de chat en videobellen. Deelnemers kunnen via de video- en chatfunctie bijeenkomsten plannen met andere branchegenoten en partners. Er is ook een publieke chatfunctie tijdens het gehele evenement.

Interactieve netwerksessies

Verder maken interactieve netwerksessies rond bepaalde onderwerpen ook deel uit van RailTech Europe. Dit biedt deelnemers de mogelijkheid om in verschillende netwerkruimtes in contact te komen met andere professionals. Al meer dan 1.000 internationale organisaties nemen deel aan het evenement en ruim 4.500 professionals schreven zich tot nu toe in.

Kijk hier wie er deelnemen. Maak gebruik van de kans om collega’s uit de spoorsector te ontmoeten en registreer hier voor een gratis ticket.

RailTech Europe banner

Auteur: Paul van den Bogaard

Paul van den Bogaard is redacteur van SpoorPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

RailTech Europe opent eerste netwerksessies | SpoorPro.nl

RailTech Europe opent eerste netwerksessies

Digitaal evenement RailTech Europe 2021 gaat pas over een week van start, maar deelnemers kunnen nu al gebruikmaken van een speciaal platform om met elkaar te netwerken. Inmiddels heeft de eerste sessie al plaatsgevonden, waarbij bezoekers via een online ‘onboarding’ tekst en uitleg kregen over het systeem. 

Majorie van Leijen en Arie van Dijk van RailTech Europe-organisator ProMedia legden tijdens de sessie uit hoe het systeem werkt. Het heet Brella en is een professioneel digitaal netwerkplatform. Bezoekers die zich registreren voor deelname aan RailTech Europe, kunnen zich ook inschrijven voor deze netwerktool en direct beginnen met het leggen van nuttige zakelijke contacten of het aanhalen van bestaande banden, die tijdens de coronapandemie hoogstwaarschijnlijk wat verwaterd zijn.

Koppelen

Door duidelijk beroepsgroep en interessegebieden in te voeren, kan het systeem vakgenoten aan elkaar koppelen en een-op-een afspraken plannen of suggesties doen voor deelname aan een groepssessie over een specifiek spoorthema. Via deze link is de eerste onboarding sessie terug te kijken in Brella. Deelnemers kunnen het systeem ook gebruiken om andere deelnemers op te zoeken die interessant voor hen kunnen zijn. Tot nu hebben enkele duizenden van de geregistreerde bezoekers zich ook al aangemeld voor Brella.

RailTech Europe vindt plaats van 30 maart tot en met 1 april 2021, meer informatie over het programma en registratie zijn te vinden op www.railtechlive.com.

Deelnemers kunnen zelf de bedrijven, organisaties en overheden selecteren met wie ze een-op-een verder willen praten. Aan de hand van deze selectie worden zij gematcht met andere professionals. Tijdens RailTech Europe 2021 is er de mogelijkheid om andere professionals een-op-een te ontmoeten via de chat en videobellen. Deelnemers kunnen via de video- en chatfunctie bijeenkomsten plannen met andere branchegenoten en partners. Er is ook een publieke chatfunctie tijdens het gehele evenement.

Interactieve netwerksessies

Verder maken interactieve netwerksessies rond bepaalde onderwerpen ook deel uit van RailTech Europe. Dit biedt deelnemers de mogelijkheid om in verschillende netwerkruimtes in contact te komen met andere professionals. Al meer dan 1.000 internationale organisaties nemen deel aan het evenement en ruim 4.500 professionals schreven zich tot nu toe in.

Kijk hier wie er deelnemen. Maak gebruik van de kans om collega’s uit de spoorsector te ontmoeten en registreer hier voor een gratis ticket.

RailTech Europe banner

Auteur: Paul van den Bogaard

Paul van den Bogaard is redacteur van SpoorPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.