SpoorProTV 3 maart 2021

SpoorProTV: hoe werkt de nieuwe ProRail-applicatie DDIO?

In de uitzending van SpoorProTV van woensdag was onder meer aandacht voor de onlangs door ProRail in gebruik genomen applicatie DDIO. Hiermee kan het proces voor het aanvragen van een Werkplek BeveiligingsInstructie (WBI) van uren of zelfs een dag worden teruggebracht tot enkele seconden of minuten. Daarnaast blikten we vooruit op RailTech Europe en is er nieuws over de voormalige NS-treinen die zijn verkocht aan een Poolse vervoerder.

Hasna Hankari en Johan Schaap van ProRail legden uit wat DDIO precies is en wat de winst van de toepassing van dit systeem is. Rob Vos en Arie van Dijk van ProMedia vertelden over RailTech Europe Live. Over drie weken gaat het online congres van start.

Een van de circa honderd sprekers van Catherine Trautmann, Europees coördinator van de TEN-T North Sea-Baltic railcorridor. In een interview met Marieke van Gompel lichtte zij toe waar haar presentatie over zal gaan.

Bekijk hier de hele uitzending:

SpoorProTV

SpoorProTV is iedere woensdagmiddag om 14.00 uur op YouTube te zien en is daar na afloop ook terug te kijken. Abonneer je op ons kanaal en krijg automatisch een melding zodra er een nieuwe video online staat.

Banner SpoorProTV groot

Auteur: Paul van den Bogaard

Paul van den Bogaard is redacteur van SpoorPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

SpoorProTV: hoe werkt de nieuwe ProRail-applicatie DDIO? | SpoorPro.nl
SpoorProTV 3 maart 2021

SpoorProTV: hoe werkt de nieuwe ProRail-applicatie DDIO?

In de uitzending van SpoorProTV van woensdag was onder meer aandacht voor de onlangs door ProRail in gebruik genomen applicatie DDIO. Hiermee kan het proces voor het aanvragen van een Werkplek BeveiligingsInstructie (WBI) van uren of zelfs een dag worden teruggebracht tot enkele seconden of minuten. Daarnaast blikten we vooruit op RailTech Europe en is er nieuws over de voormalige NS-treinen die zijn verkocht aan een Poolse vervoerder.

Hasna Hankari en Johan Schaap van ProRail legden uit wat DDIO precies is en wat de winst van de toepassing van dit systeem is. Rob Vos en Arie van Dijk van ProMedia vertelden over RailTech Europe Live. Over drie weken gaat het online congres van start.

Een van de circa honderd sprekers van Catherine Trautmann, Europees coördinator van de TEN-T North Sea-Baltic railcorridor. In een interview met Marieke van Gompel lichtte zij toe waar haar presentatie over zal gaan.

Bekijk hier de hele uitzending:

SpoorProTV

SpoorProTV is iedere woensdagmiddag om 14.00 uur op YouTube te zien en is daar na afloop ook terug te kijken. Abonneer je op ons kanaal en krijg automatisch een melding zodra er een nieuwe video online staat.

Banner SpoorProTV groot

Auteur: Paul van den Bogaard

Paul van den Bogaard is redacteur van SpoorPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.