SpoorProTV met Strukton en Royal HaskoningDHV

SpoorProTV: vernieuwde spoorzone Groningen krijgt digitaal vorm dankzij BIM

Strukton en Royal HaskoningDHV gaan woensdagmiddag in de uitzending van SpoorProTV dieper in op Building Information Management (BIM). Ze leggen daarbij uit hoe BIM wordt toegepast bij de vernieuwing van de Spoorzone van Groningen en hoe de spoorsector op andere manieren van deze techniek kan profiteren.

Verder is er in de uitzending aandacht voor de vernielingen bij de stations in Eindhoven en Den Bosch tijdens de rellen van zondag en eerder deze week. Ook komt het pas verschenen Nalevingsverslag Geluidsproductieplafonds 2019 aan bod.

Op dit moment zorgt het treinverkeer op zeshonderd plekken in Nederland voor geluidsoverlast. ProRail geeft een toelichting op het rapport en legt uit hoe de spoorbeheerder denkt dit de overlast te kunnen verminderen.

Bekijk hier de nieuwsuitzending:

SpoorProTV

SpoorProTV is iedere woensdagmiddag om 14.00 uur live op YouTube te zien en is daar na afloop ook terug te kijken. Mensen die zich abonneren op het videokanaal, krijgen automatisch een melding als er een nieuwe uitzending of videoreportage online staat.

Banner SpoorProTV groot

Auteur: Paul van den Bogaard

Paul van den Bogaard is redacteur van SpoorPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

SpoorProTV: vernieuwde spoorzone Groningen krijgt digitaal vorm dankzij BIM | SpoorPro.nl
SpoorProTV met Strukton en Royal HaskoningDHV

SpoorProTV: vernieuwde spoorzone Groningen krijgt digitaal vorm dankzij BIM

Strukton en Royal HaskoningDHV gaan woensdagmiddag in de uitzending van SpoorProTV dieper in op Building Information Management (BIM). Ze leggen daarbij uit hoe BIM wordt toegepast bij de vernieuwing van de Spoorzone van Groningen en hoe de spoorsector op andere manieren van deze techniek kan profiteren.

Verder is er in de uitzending aandacht voor de vernielingen bij de stations in Eindhoven en Den Bosch tijdens de rellen van zondag en eerder deze week. Ook komt het pas verschenen Nalevingsverslag Geluidsproductieplafonds 2019 aan bod.

Op dit moment zorgt het treinverkeer op zeshonderd plekken in Nederland voor geluidsoverlast. ProRail geeft een toelichting op het rapport en legt uit hoe de spoorbeheerder denkt dit de overlast te kunnen verminderen.

Bekijk hier de nieuwsuitzending:

SpoorProTV

SpoorProTV is iedere woensdagmiddag om 14.00 uur live op YouTube te zien en is daar na afloop ook terug te kijken. Mensen die zich abonneren op het videokanaal, krijgen automatisch een melding als er een nieuwe uitzending of videoreportage online staat.

Banner SpoorProTV groot

Auteur: Paul van den Bogaard

Paul van den Bogaard is redacteur van SpoorPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.