De Thalys rijdt over de hsl-brug/moerdijkbrug/brug Hollandsch Diep over het Hollandsch Diep. Foto: Hollandse Hoogte.

ILT: Spoorinfra voldoet aan de norm, risicobeheersing moet beter

Nederland, Moerdijk, 30 juli 2015, HSL Thalys, HSL-trein Thalys-trein spoor sporen internationale hogesnelheidstrein trein thalys HSL High-Speed Line hogesnelheidstrein treinverbinding train / Nederlandse Spoorwegen NS treinen trein passagiers spoor spoorverbinding naar Belgie en Frankrijk Parijs reizen reis spoorbrug brug bruggen trein treinen spoorbruggen Moerdijkbrug Moerdijkbruggen rails Foto; Peter Hilz / HH

De kwaliteit van de Nederlandse spoorinfrastructuur is goed en in een betere conditie dan vijf jaar geleden. Die conclusie trekt de Inspectie Leefomgeving en Transport in een dinsdag verschenen rapport waarin de bevindingen van een vijfjaarlijkse steekproef worden beschreven. De inspectie vindt wel dat er sinds de vorige meting onvoldoende voortgang is gemaakt met risicobeheersing en wil hierover in gesprek met ProRail.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. Ook krijgt u €100 korting op het SpoorPro Seminar ‘Elektrisch werken aan het spoor’.

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Paul van den Bogaard

Paul van den Bogaard is redacteur van SpoorPro.

1 reactie op “ILT: Spoorinfra voldoet aan de norm, risicobeheersing moet beter”

Pat Rick|29.05.19|15:43

Limburg bungelt onderaan met 93.8%, terwijl Noord-Holland 98.4% heeft. Komt dit door de Maaslijn? Daar heeft men geen idee waar veel storingen vandaan komen en kan men die ook niet oplossen. Mogelijk dat de nieuwe beveiliging nu wel veel oplost

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

ILT: Spoorinfra voldoet aan de norm, risicobeheersing moet beter | SpoorPro.nl
De Thalys rijdt over de hsl-brug/moerdijkbrug/brug Hollandsch Diep over het Hollandsch Diep. Foto: Hollandse Hoogte.

ILT: Spoorinfra voldoet aan de norm, risicobeheersing moet beter

Nederland, Moerdijk, 30 juli 2015, HSL Thalys, HSL-trein Thalys-trein spoor sporen internationale hogesnelheidstrein trein thalys HSL High-Speed Line hogesnelheidstrein treinverbinding train / Nederlandse Spoorwegen NS treinen trein passagiers spoor spoorverbinding naar Belgie en Frankrijk Parijs reizen reis spoorbrug brug bruggen trein treinen spoorbruggen Moerdijkbrug Moerdijkbruggen rails Foto; Peter Hilz / HH

De kwaliteit van de Nederlandse spoorinfrastructuur is goed en in een betere conditie dan vijf jaar geleden. Die conclusie trekt de Inspectie Leefomgeving en Transport in een dinsdag verschenen rapport waarin de bevindingen van een vijfjaarlijkse steekproef worden beschreven. De inspectie vindt wel dat er sinds de vorige meting onvoldoende voortgang is gemaakt met risicobeheersing en wil hierover in gesprek met ProRail.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. 

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Paul van den Bogaard

Paul van den Bogaard is redacteur van SpoorPro.

1 reactie op “ILT: Spoorinfra voldoet aan de norm, risicobeheersing moet beter”

Pat Rick|29.05.19|15:43

Limburg bungelt onderaan met 93.8%, terwijl Noord-Holland 98.4% heeft. Komt dit door de Maaslijn? Daar heeft men geen idee waar veel storingen vandaan komen en kan men die ook niet oplossen. Mogelijk dat de nieuwe beveiliging nu wel veel oplost

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.