Directeur Lex van der Poel van Dual Inventive op RailTech Europe 2017

Dual Inventive: alles draadloos verbonden met Ubiquitous Rail

Technologiebedrijf Dual Inventive toonde vorige week tijdens RailTech Europe 2017 in de Jaarbeurs in Utrecht diverse innovaties op het gebied van veiligheid, monitoring en assetmanagement. Ubiquitous Rail vormt binnen dat geheel de rode draad, legde directeur Lex van der Poel uit tijdens een video-interview. “Wij geloven in draadloos. Alles is met elkaar verbonden via Ubiquitous Rail.”

Ubiquitous Rail staat volgens Dual Inventive voor dat alles draadloos met elkaar verbonden is en vanaf iedere locatie informatie gedeeld en geraadpleegd kan worden tussen mensen en dingen en andersom.

Bekijk hier het video-interview met Lex van der Poel:

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is redacteur van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.