Zelfsignalerende Kortsluit Lans, Marker Light, Dual Inventive

Dual Inventive opnieuw FD Gazelle

Technologiebedrijf Dual Inventive uit Oisterwijk mag zich, samen met 490 andere bedrijven FD Gazelle noemen. Ook in 2013 en 2014 werd het technologiebedrijf genomineerd. De FD Gazellen Award wordt uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven in Nederland. Dual Inventive is kandidaat voor de regio’s Noord-Brabant en Limburg. De in totaal 490 genomineerden strijden de komende tijd om de titel FD Gouden Gazelle.

Dual Inventive heeft onder andere het mobiele platform MTinfo 3000 Cloud ontwikkeld, waarmee spoorbedrijven hun spoorsystemen op afstand kunnen aansturen. Ook bedacht de onderneming de oplossing Zelfsignalerende Kortsluit Lans 3000 Remote Control (ZKL 3000 RC) waarmee op afstand een gedeelte van het Nederlandse spoor kan worden geïsoleerd.

FD Gouden Gazellen Award

Alle bedrijven die over de boekjaren 2012, 2013 en 2014 een omzetgroei van ten minste 20 procent lieten zien, komen in aanmerking voor een FD Gazellen Award. Daarnaast zijn er een aantal andere belangrijke criteria waarop de ondernemingen zijn getoetst door financieel specialisten van ABN Amro, Mazars en Het Financieele Dagblad. In december vindt de landelijke finale plaats. [dualinventive]

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is redacteur van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.