Monumentale perronkappen Geldermalsen terug op hun plek

Station Geldermalsen is weer voorzien van zijn monumentale perronkappen. Restauratiebedrijf Koninklijke Woudenberg heeft de kappen in oude glorie hersteld en teruggeplaatst. De komende maanden vinden nog afrondende werkzaamheden plaats.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. Ook krijgt u €100 korting op het SpoorPro Seminar ‘Elektrisch werken aan het spoor’.

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Steven Don

1 reactie op “Monumentale perronkappen Geldermalsen terug op hun plek”

Roland Korving|16.07.15|11:00

Mooi project maar toch jammer dat NS het nodig vond de perronoverkapping aan beide uiteinden drastisch in te korten met zo’n 20 meter uit bezuinigingsoverwegingen. Zo respectvol als men zich voordoet t.o.v. de monumentenwet is dus deels schijn en laat de reizigers letter in weer en wind staan, zowel de reizigers van Arriva als de NS-reizigers richting Tiel/Zaltbommel.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Monumentale perronkappen Geldermalsen terug op hun plek | SpoorPro.nl

Monumentale perronkappen Geldermalsen terug op hun plek

Station Geldermalsen is weer voorzien van zijn monumentale perronkappen. Restauratiebedrijf Koninklijke Woudenberg heeft de kappen in oude glorie hersteld en teruggeplaatst. De komende maanden vinden nog afrondende werkzaamheden plaats.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. 

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Steven Don

1 reactie op “Monumentale perronkappen Geldermalsen terug op hun plek”

Roland Korving|16.07.15|11:00

Mooi project maar toch jammer dat NS het nodig vond de perronoverkapping aan beide uiteinden drastisch in te korten met zo’n 20 meter uit bezuinigingsoverwegingen. Zo respectvol als men zich voordoet t.o.v. de monumentenwet is dus deels schijn en laat de reizigers letter in weer en wind staan, zowel de reizigers van Arriva als de NS-reizigers richting Tiel/Zaltbommel.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.