Metro, RET

Aanbesteding station en spoor Hoekse Lijn start 1 september

De aanbesteding voor de (om)bouw van een spoorbaan en station aan de Hoekse Lijn tussen Schiedam en Hoek van Holland gaat 1 september van start. Het omvangrijke project bevat onder andere de aanleg en ombouw van een spoorweg, de gedeeltelijke sloop en nieuwbouw van zes bestaande stations, de bouw van het nieuwe station Maassluis Steendijkpolder, de constructie van technische ruimtes en liftinstallaties, ombouw van bovenleidingen en een rangeervoorziening bij de Vulcaanhaven in Vlaardingen.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. Ook krijgt u €100 korting op het SpoorPro Seminar ‘Elektrisch werken aan het spoor’.

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Aanbesteding station en spoor Hoekse Lijn start 1 september | SpoorPro.nl
Metro, RET

Aanbesteding station en spoor Hoekse Lijn start 1 september

De aanbesteding voor de (om)bouw van een spoorbaan en station aan de Hoekse Lijn tussen Schiedam en Hoek van Holland gaat 1 september van start. Het omvangrijke project bevat onder andere de aanleg en ombouw van een spoorweg, de gedeeltelijke sloop en nieuwbouw van zes bestaande stations, de bouw van het nieuwe station Maassluis Steendijkpolder, de constructie van technische ruimtes en liftinstallaties, ombouw van bovenleidingen en een rangeervoorziening bij de Vulcaanhaven in Vlaardingen.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. 

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.