Mansveld biedt podium voor duurzaam transport bij VN

Staatssecretaris, Wilma Mansveld

Staatssecretaris Mansveld van Infrastructuur en Milieu presenteert maandag in New York een initiatief waarmee het personenvervoer en goederentransport in andere landen ook schoner en klimaatvriendelijker kan worden. Nederland biedt een podium aan bedrijven, steden en organisaties wereldwijd voor bewezen vervoersprojecten, innovaties en praktische ideeën. De staatssecretaris spreekt in New York met vertegenwoordigers uit de vervoers- en spoorsector, het bedrijfsleven, met overheden en maatschappelijke organisaties. Ze nodigt hen uit bij te dragen aan dit Nederlandse initiatief.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. 

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is journalist van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Mansveld biedt podium voor duurzaam transport bij VN | SpoorPro.nl

Mansveld biedt podium voor duurzaam transport bij VN

Staatssecretaris, Wilma Mansveld

Staatssecretaris Mansveld van Infrastructuur en Milieu presenteert maandag in New York een initiatief waarmee het personenvervoer en goederentransport in andere landen ook schoner en klimaatvriendelijker kan worden. Nederland biedt een podium aan bedrijven, steden en organisaties wereldwijd voor bewezen vervoersprojecten, innovaties en praktische ideeën. De staatssecretaris spreekt in New York met vertegenwoordigers uit de vervoers- en spoorsector, het bedrijfsleven, met overheden en maatschappelijke organisaties. Ze nodigt hen uit bij te dragen aan dit Nederlandse initiatief.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. 

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is journalist van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.