Joost van Opijnen, directeur SVO-rail, Bastiaan Cuijpers, accountmanager, NS Stations

SVO-rail verhuist naar nieuwe locatie

Het Baarnse bedrijf SVO-rail is sinds maandag in een nieuw kantoor gevestigd. Het ingenieursbureau is van de Spoorstraat naar een kantoor op Station Baarn verhuisd. Met deze toepasselijke nieuwe locatie verwacht SVO-rail het ruimtegebrek na de groei van het bedrijf op te lossen en breidt het bedrijf haar dienstverlening uit.

Directeur Joost van Opijnen en Bastiaan Cuijpers van NS tekenden vorige week het  huurcontract voor de nieuwe kantoorruimte, die zich boven de stationshal bevindt.

Nieuwe kantoor

Het  kantoor biedt ruimte aan de nieuwe accountmanagers die SVO-rail heeft aangenomen voor diverse projecten en is een thuisbasis voor de ruim 28 medewerkers die op detacheringsbasis door het hele land voor SVO-rail aan het werk zijn. Daarnaast biedt het kantoor een goed bereikbare plek voor de vakgerichte cursussen die SVO-rail vanaf 2016 gaat verzorgen.

SVO-rail is een spoors ingenieursbureau met expertise op het gebied van openbaar vervoer, mobiliteit, baan- en spoorwegbouw, energiesystemen en treinbeveiliging. SVO-rail werkt voor spoorse aannemers, ingenieursbureaus, materieeleigenaren, Notified Bodies (NoBo’s), onderhoudsbedrijven, brancheverenigingen en overheden, via detachering en op projectbasis.

U las zojuist één van uw gratis premium artikelen

Uw abonnement helpt onze journalisten bij het zoeken naar de waarheid in de spoorsector.

Onbeperkt lezen? Stap nu in en profiteer van de introductieaanbieding ‘eerste maand gratis.

start 1 maand gratis proefabonnement

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is redacteur van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.