Joost van Opijnen, directeur SVO-rail, Bastiaan Cuijpers, accountmanager, NS Stations

SVO-rail verhuist naar nieuwe locatie

Vanmiddag tekende Joost van Opijnen(rechts op de foto), directeur van het Baarnse bedrijf http://www.svo-rail.nl/ een 10 jarig huurcontract voor kantoorruimte in de voormalige woning, rechts boven het Baarnse station. Het gaat om de ruimte rechtsboven tw Stationsplein 68 Dit in aanwezigheid van NS Stations exploitatiemanger Bastiaan Cuijpers. Afgelopen periode is de linker zijde waar o.a. de Koninklijke wachtkamer is gevestigd door NS Vastgoed van binnen en buiten gerestaureerd. Cuijpers vertelde dat binnen 2 jaar het hele stations gebouw van buiten in de nieuwe verf wordt gezet. Meer info over http://www.svo-rail.nl/ Joost van Opijnen 0612034120 Bastiaan Cuijpers NS Stations 088 67 114 39

Het Baarnse bedrijf SVO-rail is sinds maandag in een nieuw kantoor gevestigd. Het ingenieursbureau is van de Spoorstraat naar een kantoor op Station Baarn verhuisd. Met deze toepasselijke nieuwe locatie verwacht SVO-rail het ruimtegebrek na de groei van het bedrijf op te lossen en breidt het bedrijf haar dienstverlening uit.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. Ook krijgt u €100 korting op het SpoorPro Seminar ‘Elektrisch werken aan het spoor’.

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is journalist van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

SVO-rail verhuist naar nieuwe locatie | SpoorPro.nl
Joost van Opijnen, directeur SVO-rail, Bastiaan Cuijpers, accountmanager, NS Stations

SVO-rail verhuist naar nieuwe locatie

Vanmiddag tekende Joost van Opijnen(rechts op de foto), directeur van het Baarnse bedrijf http://www.svo-rail.nl/ een 10 jarig huurcontract voor kantoorruimte in de voormalige woning, rechts boven het Baarnse station. Het gaat om de ruimte rechtsboven tw Stationsplein 68 Dit in aanwezigheid van NS Stations exploitatiemanger Bastiaan Cuijpers. Afgelopen periode is de linker zijde waar o.a. de Koninklijke wachtkamer is gevestigd door NS Vastgoed van binnen en buiten gerestaureerd. Cuijpers vertelde dat binnen 2 jaar het hele stations gebouw van buiten in de nieuwe verf wordt gezet. Meer info over http://www.svo-rail.nl/ Joost van Opijnen 0612034120 Bastiaan Cuijpers NS Stations 088 67 114 39

Het Baarnse bedrijf SVO-rail is sinds maandag in een nieuw kantoor gevestigd. Het ingenieursbureau is van de Spoorstraat naar een kantoor op Station Baarn verhuisd. Met deze toepasselijke nieuwe locatie verwacht SVO-rail het ruimtegebrek na de groei van het bedrijf op te lossen en breidt het bedrijf haar dienstverlening uit.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. Ook krijgt u €100 korting op het SpoorPro Seminar ‘Elektrisch werken aan het spoor’.

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is journalist van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.