RailTech, 2015, Jaarbeurs Utrecht, spoorbeurs, vakbeurs, rail

RailTech 2015 geslaagd met 4500 unieke bezoekers

De organisatie van RailTech 2015 kijkt terug op een zeer geslaagd evenement met 4.500 unieke bezoekers uit 14 verschillende landen. Wij willen alle bezoekers en spoordeskundigen die hebben meegewerkt om RailTech 2015 tot een succes te maken van harte bedanken! De elfde editie van RailTech vindt plaats op 28, 29 en 30 maart 2017.

RailTech was het eerste gezamenlijke evenement van ProMedia Group en Europoint. Tijdens RailTech in de Jaarbeurs Utrecht droeg Europoint-directeur Johan Haarhuis symbolisch het stokje over aan ProMedia Group-directeur Joan Blaas, die nu beide organisaties aanstuurt. Europoint valt sinds maart 2015 officieel onder ProMedia Group, onder meer uitgever van de vakbladen SpoorPro en OVPro.

Vakbeurs & workshops

Het team van RailTech heeft hard gewerkt om de bezoeker in deze jubileumeditie nog meer bij het evenement te betrekken. Zo werden er tijdens de beurs diverse kennis-workshops aangeboden over diverse belangrijke spoor-onderwerpen in de speciale domes.
Conferenties

Parallel aan de vakbeurs werden de internationale ERTMS-conferentie en de Spoorveiligheid en Naleving van Regelgeving-conferentie gehouden. Deze onderwerpen vielen zeer in de smaak met 220 unieke congresdeelnemers over de twee dagen.

Innovatie Awards

Tijdens RailTech 2015 werden de Innovation Award en voor het eerst ook een Young Innovation Award uitgereikt. GeoNext won de Innovation Award met een 3D-video meetsysteem.

Arcadis en Better Future Factory wonnen de Young Innovation Award met een oplossing waarbij het reizigers op stations hun plastic afval in een machine kunnen deponeren, waarna er een product van het afval 3D kan worden geprint.

De elfde editie van RailTech vindt plaats op 28, 29 en 30 maart 2017.

Save the date!

Auteur: Bart Pals

Bart Pals is hoofdredacteur van Nieuwsblad Transport, een zusteruitgave van SpoorPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.