Pilz, InnoTrans 2014

Pilz toont veiligheidssysteem op Rail-Tech 2015

Spoorbedrijf Pilz toont op Rail-Tech 2015 het veiligheidssysteem Pilz’ Safety PLC PSS 4000. In dit systeem zijn veiligheids- en automatiseringsfuncties gecombineerd. Rail-Tech 2015 is van 17 tot en 19 maart in de Jaarbeurs in Utrecht.  Pilz is een innovatief spoorbedrijf dat gespecialiseerd is in de automatiseringstechniek.

Pilz’ Safety PLC PSS 4000 wordt al enige tijd door de spoormarkt gebruikt als innovatief automatisering-systeem. PSS 4000r kenmerkt zich door een eenvoudige en flexibele programmering en lage ontwikkel- en operationele kosten. Daarnaast is het besturingsysteem toepasbaar tot en met SIL4 (Safety Integrity Level) en is TÜV gecertificeerd. Ook kan het systeem worden uitgebreid met diverse modules.

Rail-Tech 2015

Pilz is al jaren marktleider in de industriële automatisering. Als uitvinder van het veiligheidsrelais biedt Pilz gecertificeerde veiligheidssystemen in de spoorsector tot en met SIL4. Pilz is op Rail-Tech 2015 te vinden op stand D013. Ga naar de website voor meer informatie.

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is redacteur van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

1 reactie op “Pilz toont veiligheidssysteem op Rail-Tech 2015”

Scott Waschlerner|25.02.16|10:18

Oh! That is great news! In my own opinion this brand is very qualitative. I have been using its safety relais for many years (http://hardware.nl/pilz) and I think it is the best combination of the price and qualitative.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.