Laat uw netwerk kennis maken met de spoorsector tijdens RailTech Europe

RailTech Europe

U bent werkzaam in of betrokken bij de spoorsector en kent als geen ander de mooie uitdagingen en innovatieve projecten die er liggen in onze veelzijdige branche. Brengt u dit enthousiasme ook over aan uw persoonlijke netwerk van bekenden? De spoorsector staat voor grote uitdagingen en er zijn tal van interessante vacatures te vervullen. Het is nu het moment om uw kennissen te introduceren in de spoorsector.

Op woensdag 22 juni van 17:00 – 19:00 wordt er in de Jaarbeurs in Utrecht een speciaal programma georganiseerd waar werkzoekenden en (bijna) afgestudeerden kennis kunnen maken met de spoorsector op een laagdrempelige en informele manier. Je ontmoet actieve medewerkers in de spoorsector, maakt kennis met de kansen die er voor jou liggen en krijgt een helder beeld van de gehele keten in de sector.

Het programma is doorlopend en bestaat uit:

Meet & Greet: Borrel mee en ontmoet jonge medewerkers uit de spoorsector die je precies kunnen vertellen wat het werk inhoudt, welke kansen er zijn én waarom zij elke dag met veel energie aan het werk gaan.

Get Inspired: Luister naar diverse korte pitches over het werken aan duurzame mobiliteit en de cruciale rol van het spoor voor de bereikbaarheid van Nederland.

Walk & Talk: Welke bedrijven maken het vervoer per spoor mogelijk? En welke kansen zijn er bij die bedrijven voor jou? Tijdens een ronde over de beursvloer onder leiding van Marleen van de Kerkhof, Nederlands Ambassadeur van ‘European Year of Youth’ en bestuurslid van de Jonge Veranderaars, de vereniging voor jongeren werkzaam in de spoorsector, kom je hier alles over te weten. Lees ook het inspirerende artikel van Marleen waarin ze uitlegt waarom werken in de spoorsector juist nu zo betekenisvol en essentieel is.

Meld je gratis aan

Houd jij Nederland op de meest duurzame manier van vervoer in beweging? Spreken innovatie, ontwikkeling en maatschappelijk belangrijk werk je aan? Er is enorm veel vacature-aanbod bij alle betrokken bedrijven in de spoorsector. Grijp jij deze kans? Breng vooral al je geïnteresseerde vrienden of kennissen mee en ontdek welke vele mogelijkheden en kansen de spoorsector jou te bieden heeft.

Je kunt je hier aanmelden voor deze inspirerende avond.

We kijken er naar uit om je te ontmoeten en je mee te nemen in de dynamische wereld van het spoor!

RailTech Europe

RailTech Europe is hét vakevenement voor de spoorsector waar alle betrokken marktpartijen zich presenteren. Van opdrachtgever tot ingenieursbureau en van aannemer tot leveranciers van materialen en machines.

Auteur: Kenneth Steffers

Kenneth Steffers is (politiek) verslaggever, journalist en redacteur voor SpoorPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Laat uw netwerk kennis maken met de spoorsector tijdens RailTech Europe | SpoorPro.nl

Laat uw netwerk kennis maken met de spoorsector tijdens RailTech Europe

RailTech Europe

U bent werkzaam in of betrokken bij de spoorsector en kent als geen ander de mooie uitdagingen en innovatieve projecten die er liggen in onze veelzijdige branche. Brengt u dit enthousiasme ook over aan uw persoonlijke netwerk van bekenden? De spoorsector staat voor grote uitdagingen en er zijn tal van interessante vacatures te vervullen. Het is nu het moment om uw kennissen te introduceren in de spoorsector.

Op woensdag 22 juni van 17:00 – 19:00 wordt er in de Jaarbeurs in Utrecht een speciaal programma georganiseerd waar werkzoekenden en (bijna) afgestudeerden kennis kunnen maken met de spoorsector op een laagdrempelige en informele manier. Je ontmoet actieve medewerkers in de spoorsector, maakt kennis met de kansen die er voor jou liggen en krijgt een helder beeld van de gehele keten in de sector.

Het programma is doorlopend en bestaat uit:

Meet & Greet: Borrel mee en ontmoet jonge medewerkers uit de spoorsector die je precies kunnen vertellen wat het werk inhoudt, welke kansen er zijn én waarom zij elke dag met veel energie aan het werk gaan.

Get Inspired: Luister naar diverse korte pitches over het werken aan duurzame mobiliteit en de cruciale rol van het spoor voor de bereikbaarheid van Nederland.

Walk & Talk: Welke bedrijven maken het vervoer per spoor mogelijk? En welke kansen zijn er bij die bedrijven voor jou? Tijdens een ronde over de beursvloer onder leiding van Marleen van de Kerkhof, Nederlands Ambassadeur van ‘European Year of Youth’ en bestuurslid van de Jonge Veranderaars, de vereniging voor jongeren werkzaam in de spoorsector, kom je hier alles over te weten. Lees ook het inspirerende artikel van Marleen waarin ze uitlegt waarom werken in de spoorsector juist nu zo betekenisvol en essentieel is.

Meld je gratis aan

Houd jij Nederland op de meest duurzame manier van vervoer in beweging? Spreken innovatie, ontwikkeling en maatschappelijk belangrijk werk je aan? Er is enorm veel vacature-aanbod bij alle betrokken bedrijven in de spoorsector. Grijp jij deze kans? Breng vooral al je geïnteresseerde vrienden of kennissen mee en ontdek welke vele mogelijkheden en kansen de spoorsector jou te bieden heeft.

Je kunt je hier aanmelden voor deze inspirerende avond.

We kijken er naar uit om je te ontmoeten en je mee te nemen in de dynamische wereld van het spoor!

RailTech Europe

RailTech Europe is hét vakevenement voor de spoorsector waar alle betrokken marktpartijen zich presenteren. Van opdrachtgever tot ingenieursbureau en van aannemer tot leveranciers van materialen en machines.

Auteur: Kenneth Steffers

Kenneth Steffers is (politiek) verslaggever, journalist en redacteur voor SpoorPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.