Gratis online cursus TU Delft toegespitst op spoorprofessionals deze maand van start

Hoogleraar Railbouwkunde Rolf Dollevoet beantwoordt vragen van studenten in korte filmpjes.

De afdeling Railbouwkunde van de TU Delft start op 20 oktober weer met een online cursus onder de naam ‘Massive Online Open Course (MOOC) Railway Engineering: An Integral Approach’. De cursus is gratis maar de zogeheten verified track, waarbij je na afloop een certificaat krijgt, is voor het laatste jaar tegen een gereduceerd tarief beschikbaar.

Nu kun je voor een bedrag van 50 dollar, omgerekend 43 euro, je deelname opschalen naar het verified track. Voor volgend jaar is de prijs vastgesteld op 99 dollar (ruim 85 euro). Wat onveranderd blijft is dat de MOOC onder leiding staat van professor Railbouwkunde Rolf Dollevoet.

De cursus duurt tot 1 december en deelnemers zullen ongeveer vier tot zes tot uur per week kwijt zijn aan het programma. Tijdens de MOOC zullen verschillende onderwerpen aan bod komen, variërend van de rol en werking van de belangrijkste spoorcomponenten tot aan informatie over hoe storingen in de spoorinfrastructuur doorwerken in het treinverkeer. Op die manier krijgen cursisten een beter beeld van de algehele werking van de spoorwegen.

In maart 2022 gaat de volgende cursus van start, die meer de diepte in zal gaan.

Lees meer:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen.

Wilt u onbeperkt lezen? Sluit nu een actie abonnement af en 

krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt.

start actie abonnement

Auteur: Nick Augusteijn

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.