Roel Berghuis vertrekt als vakbondbestuurder NS

Roel Berghuis stopt na ruim acht jaar als cao-onderhandelaar en vakbondsbestuurder bij de Nederlandse Spoorwegen. Berghuis blijft werkzaam voor FNV Bondgenoten, maar wordt per 1 maart 2014 sectorleider Vervoer en daarmee verantwoordelijk voor het openbaar vervoer, het spoor, het beroepsgoederenvervoer, de burgerluchtvaart, de taxibranche, het besloten busvervoer en de havens.

Berghuis: “Na acht jaar met veel plezier de belangen van NS-werknemers te hebben behartigd, is het tijd voor een nieuwe uitdaging. De vervoerssector ligt mij aan het hart en ik zie veel sociale innovatieve mogelijkheden.” In de nieuwe functie van Sectorleider Vervoer is Berghuis verantwoordelijk voor de collectieve belangenbehartiging, inhoudelijke, personele en organisatorische aangelegenheden.

Nieuwe vakbondsbestuurder

De nieuwe vakbondsbestuurder van FNV Spoor bij de Nederlandse Spoorwegen wordt binnenkort bekendgemaakt.

U las zojuist één van uw gratis premium artikelen

Uw abonnement helpt onze journalisten bij het zoeken naar de waarheid in de spoorsector.

Onbeperkt lezen? Stap nu in en profiteer van de introductieaanbieding ‘eerste maand gratis.

start 1 maand gratis proefabonnement

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is redacteur van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.