Dag van de Infra, paneldiscussie

Problemen in de keten moeten in gezamenlijkheid worden aangepakt

Tijdens de Dag van de Infra namen Riet Schroven (ProRail), Mark Bakker (Dura Vermeer) en Annelies Freriks (Element Advocaten) deel aan een paneldiscussie over het stikstofbeleid. Jeroen Baldwin / SpoorPro

Of het nou gaat om de stikstofcrisis, het tot stand brengen van een emissieloze bouwplaats, het werken met herbruikbare materialen of het personeelstekort: de spoorsector zal het in gezamenlijkheid moeten oplossen. Dat was de conclusie na het beluisteren van alle presentaties en alle reacties in de zaal tijdens de Dag van de Infra, afgelopen dinsdag. “De problemen zijn sectoroverstijgend dus we zullen ze samen moeten aanpakken en oplossen”, zo klonk het in koor.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. Ook krijgt u €100 korting op het SpoorPro Seminar ‘Elektrisch werken aan het spoor’.

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Jeroen Baldwin

Jeroen Baldwin is journalist en chef redactie van SpoorPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Problemen in de keten moeten in gezamenlijkheid worden aangepakt | SpoorPro.nl
Dag van de Infra, paneldiscussie

Problemen in de keten moeten in gezamenlijkheid worden aangepakt

Tijdens de Dag van de Infra namen Riet Schroven (ProRail), Mark Bakker (Dura Vermeer) en Annelies Freriks (Element Advocaten) deel aan een paneldiscussie over het stikstofbeleid. Jeroen Baldwin / SpoorPro

Of het nou gaat om de stikstofcrisis, het tot stand brengen van een emissieloze bouwplaats, het werken met herbruikbare materialen of het personeelstekort: de spoorsector zal het in gezamenlijkheid moeten oplossen. Dat was de conclusie na het beluisteren van alle presentaties en alle reacties in de zaal tijdens de Dag van de Infra, afgelopen dinsdag. “De problemen zijn sectoroverstijgend dus we zullen ze samen moeten aanpakken en oplossen”, zo klonk het in koor.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. 

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Jeroen Baldwin

Jeroen Baldwin is journalist en chef redactie van SpoorPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.