Station Lage Zwaluwe

Dura Vermeer Railinfra erkend ontwerper voor ProRail

Dura Vermeer Railinfa prijkt sinds deze maand op de lijst van ontwerpende partijen bij spoorbeheerder ProRail. Het spoorbedrijf stond al op de lijst van erkende ondernemers waarmee de spoorbeheerder samenwerkt, maar is nu ook een officieel ontwerpende partij. De erkenning voor de twee categorieën is op 2 mei toegekend.

De categorieën waar het om gaat zijn het ‘Ontwerp Spoordragende Civieltechnische Constructies ten behoeve van Geïntegreerde Contracten’ en ‘Ontwerp Niet-Spoordragende Civieltechnische Constructies en Utilitair ten behoeve van Geïntegreerde Contracten’.

Erkenning

Dura Vermeer Railinfra combineert voor de erkenningen kennis en vaardigheden van het ontwerpbureau in het bedrijf met de reeds opgedane kennis van de railinfrastructuur. De onderneming ontwerpt en realiseert al jarenlang grondwerken, bruggen, tunnels en gebouwen voor andere opdrachtgevers. Nu is ProRail daar ook als opdrachtgever aan toegevoegd.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen.

Wilt u onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af en 

krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt.

1 maand gratis proefabonnement

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is redacteur van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.