Tanya Sancisi Arcadis

Tanya Sancisi nieuwe directeur divisie Mobiliteit Arcadis

Bij ontwerp- en adviesbureau Arcadis start Tanya Sancisi (45) op 1 februari als divisiedirecteur van de businessline Mobiliteit. Zij volgt Harrie Kuijper op die na 28 jaar Arcadis en zeven jaar in zijn huidige functie heeft besloten om een stapje opzij te zetten.

Tanya Sancisi werkt inmiddels veertien jaar voor Arcadis Nederland en is op dit moment nog director Client Development Rail Public Transport & (Air)Port Authorities. Daarvoor stond ze binnen Arcadis aan het hoofd van de Adviesgroep OV Studies en Advies.

Indrukwekkend

Volgens algemeen directeur Gert Kroon heeft Sancisi een indrukwekkende carrière binnen Arcadis achter de rug. “Als voorzitter van de Lovinklaan Foundation deed ze veel internationale ervaring op en dat is belangrijk in deze functie. Ik ben ervan overtuigd dat zij globale en lokale belangen op een goede manier in balans houdt.”

“Bovendien brengt zij als Client Development Director Rail ook de nodige commerciële ervaring mee, die nodig is om de divisie ook in de komende jaren net zo succesvol te laten zijn als de afgelopen jaren. Ik ben erg blij met deze benoeming en het laat zien dat we over goed intern talent beschikken.”

Uitbouw activiteiten

Tanya Sancisi: ‘Ik ben bijzonder blij dat ik deze prachtige divisie vanaf 1 februari mag leiden. Samen met het sterke managementteam werken we aan de verdere versterking en uitbouw van onze activiteiten. Mijn focus zal vooral op onze klanten liggen naast natuurlijk thema’s als duurzaamheid en digitalisering. En uiteraard willen we het fijnste bedrijf zijn om voor te werken.”

Lees ook:

Auteur: Paul van den Bogaard

Paul van den Bogaard is redacteur van SpoorPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.