Jessica Bosch, directeur Accountmanagement ProRail

Jessica van den Bosch wordt directeur Accountmanagement bij ProRail

Jessica van den Bosch start per 1 september als directeur Accountmanagement bij ProRail. Ze wordt in deze functie eindverantwoordelijk voor de commerciële relaties met de spoorvervoerders. Haar teams sluiten onder meer de toegangsovereenkomsten en behandelen klantvragen en klachten.

Van den Bosch kijkt uit naar haar nieuwe functie. “Ik ken de binnenwereld van ProRail goed en vind het een mooie klus om deze te verbinden aan de buitenwereld zodat we nog beter kunnen inspelen op wat nodig is voor het reizigers- en goederenvervoer’. Vanuit mijn passie voor ‘ProRail verduurzaamt’ wil ik me inzetten voor meer internationaal treinverkeer en meer goederenvervoer per spoor om zo bij te dragen aan de klimaatdoelstellingen.”

Benoeming

Dimitri Kruik, directeur Capaciteitsmanagement, is erg blij met de benoeming van Jessica. “Ze heeft alles in huis voor deze rol. Jessica kent ProRail op haar duimpje. Dit is essentieel om effectief te zijn in het verhogen van onze klanttevredenheid van de vervoerders.”

Een speciaal aandachtspunt voor de nieuwe bestuurder is het goederenvervoer. “Onze kwaliteit moet fors verbeteren op dit domein”, vindt Kruik. “Jessica heeft de afgelopen vijf jaar als lid van het Landelijk Coördinatieteam Goederen veel kennis opgedaan in deze sector. Als regiomanager projecten van Zuid-Holland heeft ze daarnaast de Rotterdamse haven, waar 80 procent van al het goederenvervoer begint en eindigt als haar broekzak leren kennen.”

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is redacteur van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.