Kantoor ProRail Tulpenburgh Utrecht

ProRail praat sector op 8 november bij over aanbestedingen ERTMS

ProRail houdt op 8 november een marktsessie over het grote spoorprogramma ERTMS. De spoorbeheerder geeft daarbij meer inzicht in de komende aanbestedingen. Het bedrijf praat daarbij geïnteresseerde partijen zowel bij over het materieel als de infrastructuur.

De bijeenkomst vindt van 15.00 tot 18.00 uur plaats in het ProRail-kantoor Tulpenburgh in Utrecht. Marktpartijen die hierbij willen zijn, dienen zich voor 1 november 2018 aan te melden via loket.ertms@prorail.nl. ProRail vraagt geïnteresseerden daarbij aan te geven om welke organisatie het gaat en met hoeveel personen (maximaal twee) ze deelnemen aan de bijeenkomst.

Uitrol

Het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat heeft voor de uitrol van ERTMS tot 2030 2,4 miljard euro vrijgemaakt. Met dit geld wordt een groot deel van het treinmaterieel en zeven tot acht baanvakken in Nederland uitgerust met het Europese spoorsysteem.

Het ministerie was in eerste instantie van plan om de aanbesteding voor de spoorinfrastructuur in twee percelen te doen: Perceel Noord en Perceel Zuid. Boston Consulting Group gaf echter het advies om de keuze om de infrastructuur in twee percelen op te splitsen te heroverwegen. Mogelijk wordt hier tijdens de marktsessie meer duidelijkheid over gegeven.

Lees ook:

Onderwerpen: , ,

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is redacteur van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

ProRail praat sector op 8 november bij over aanbestedingen ERTMS | SpoorPro.nl
Kantoor ProRail Tulpenburgh Utrecht

ProRail praat sector op 8 november bij over aanbestedingen ERTMS

ProRail houdt op 8 november een marktsessie over het grote spoorprogramma ERTMS. De spoorbeheerder geeft daarbij meer inzicht in de komende aanbestedingen. Het bedrijf praat daarbij geïnteresseerde partijen zowel bij over het materieel als de infrastructuur.

De bijeenkomst vindt van 15.00 tot 18.00 uur plaats in het ProRail-kantoor Tulpenburgh in Utrecht. Marktpartijen die hierbij willen zijn, dienen zich voor 1 november 2018 aan te melden via loket.ertms@prorail.nl. ProRail vraagt geïnteresseerden daarbij aan te geven om welke organisatie het gaat en met hoeveel personen (maximaal twee) ze deelnemen aan de bijeenkomst.

Uitrol

Het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat heeft voor de uitrol van ERTMS tot 2030 2,4 miljard euro vrijgemaakt. Met dit geld wordt een groot deel van het treinmaterieel en zeven tot acht baanvakken in Nederland uitgerust met het Europese spoorsysteem.

Het ministerie was in eerste instantie van plan om de aanbesteding voor de spoorinfrastructuur in twee percelen te doen: Perceel Noord en Perceel Zuid. Boston Consulting Group gaf echter het advies om de keuze om de infrastructuur in twee percelen op te splitsen te heroverwegen. Mogelijk wordt hier tijdens de marktsessie meer duidelijkheid over gegeven.

Lees ook:

Onderwerpen: , ,

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is redacteur van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.