Jean-Paul van Hengstum, directeur, DEKRA Rail

Jean-Paul van Hengstum nieuwe directeur DEKRA Rail

Jean-Paul van Hengstum is op 1 januari in dienst getreden als de algemeen directeur van DEKRA Rail. Hij volgt Hans de Regt op die de leiding op zich zal nemen van de service-unit Material Testing and Inspection.

Van Hengstum heeft een jarenlange, internationale achtergrond in het spoor en brede, leidinggevende ervaring bij inspectie- en certificeringbedrijven. DEKRA Rail maakt onderdeel uit van DEKRA SE, een internationale organisatie die zich bezighoudt met testen, inspecteren, certificeren en onderzoek. DEKRA telt wereldwijd ruim 35.000 medewerkers en is actief in meer dan vijftig landen.

Spoormarkt

Onder leiding van Van Hengstum zal het bedrijf verder gaan met haar strategie om de diensten en expertise van DEKRA SE ook aan de Nederlandse markt aan te bieden. Andersom zal de Nederlandse tak van DEKRA Rail ook de buitenlandse markt gaan bedienen. Hans de Regt: “Ik ben ervan overtuigd dat DEKRA Rail zich onder de leiding van Jean-Paul van Hengstum verder zal ontwikkelen als een gezond, succesvol en groeiend bedrijf in de Nederlandse spoormarkt en tot ver daarbuiten.”

Hans de Regt zal als directeur van Material Testing and Inspection aan de leiding staan van bijna tweeduizend medewerkers. Deze unit verleent haar diensten voornamelijk aan de spoorsector, energiemarkt en procesindustrie.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen.

Wilt u onbeperkt lezen? Sluit nu een actie abonnement af en 

krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt.

start actie abonnement

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is journalist van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.