SpoorPro, Facebook

SpoorPro.nl bereikt mijlpaal: 1.000 volgers op Facebook

SpoorPro.nl, het vakblad voor de spoorsector, heeft het aantal van 1.000 volgers behaald op Facebook. Naast de 22.000 unieke bezoekers per maand op de website, bereikt het vakblad nu ook ruim 9.000 mensen per week via Facebook. Het Twitter-account is inmiddels uitgegroeid tot 1404 volgers, de SpoorPro Linkedin groep heeft nu 237 leden uit de spoorsector.

Van de ruim 22.000 unieke bezoekers per maand op de website, is ruim de helft een vaste terugkerende bezoeker. Ook het aantal abonees op de wekelijkse nieuwsbrief groeit nog altijd stevig door; daar zijn nu 11.600 mensen op geabonneerd.

Social Media

Het blijkt dat de social media-kanalen nog altijd heel belangrijk zijn voor mensen om nieuws tot zich te nemen. Zo bereiken individuele artikelen van SpoorPro dagelijks duizenden mensen via Facebook. Zeker als lezers de content op hun beurt weer delen met hun netwerk.

Auteur: Bart Pals

Bart Pals is hoofdredacteur van Nieuwsblad Transport, een zusteruitgave van SpoorPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.