Bekijk woensdag gratis het live webinar met voestalpine Signaling

voestalpine Signaling
Registreer je nu gratis voor de uitzending op 14 maart. voestalpine Signaling

Woensdag organiseert voestalpine Signaling in samenwerking met RailTech.com een live webinar over de introductie van het MDS Visual Train Analysis (VTA) systeem. Het webinar is voor iedereen gratis te volgen.

voestalpine Signaling Managing Director – CSO Stefan Distlberger en Thomas Butz, Vice President R&D Product Development, zullen een uitgebreide presentatie geven over het VTA-systeem en wat dat precies inhoudt. Na de presentatie volgt een vraag- en antwoordsessie met Distlberger en Butz, die vervolgens ook nog ruimte hebben voor vragen van het online publiek.

Heb je een vraag of wil je als kijker deelnemen aan het webinar? Meld u hier aan.

“We constateren regelmatig dat er behoeften van klanten zijn waarin we nog niet kunnen voorzien met ons huidige aanbod”, zegt Distlberger, ondanks dat voestalpine Signaling de wereldwijde koploper is wat betreft het aantal wayside-monitoringssystemen dat het bedrijf in zijn modulaire diagnostische suite opneemt. voestalpine Signaling is een dochteronderneming van voestalpine Railway Systems, toonaangevend op het gebied van spoorinfrastructuur.

voestalpine Signaling
Bezoek voestalpine Signaling op InnoTrans 2022

Verder lezen:

Voestalpine Track Solutions Netherlands

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Bekijk woensdag gratis het live webinar met voestalpine Signaling | SpoorPro.nl

Bekijk woensdag gratis het live webinar met voestalpine Signaling

voestalpine Signaling
Registreer je nu gratis voor de uitzending op 14 maart. voestalpine Signaling

Woensdag organiseert voestalpine Signaling in samenwerking met RailTech.com een live webinar over de introductie van het MDS Visual Train Analysis (VTA) systeem. Het webinar is voor iedereen gratis te volgen.

voestalpine Signaling Managing Director – CSO Stefan Distlberger en Thomas Butz, Vice President R&D Product Development, zullen een uitgebreide presentatie geven over het VTA-systeem en wat dat precies inhoudt. Na de presentatie volgt een vraag- en antwoordsessie met Distlberger en Butz, die vervolgens ook nog ruimte hebben voor vragen van het online publiek.

Heb je een vraag of wil je als kijker deelnemen aan het webinar? Meld u hier aan.

“We constateren regelmatig dat er behoeften van klanten zijn waarin we nog niet kunnen voorzien met ons huidige aanbod”, zegt Distlberger, ondanks dat voestalpine Signaling de wereldwijde koploper is wat betreft het aantal wayside-monitoringssystemen dat het bedrijf in zijn modulaire diagnostische suite opneemt. voestalpine Signaling is een dochteronderneming van voestalpine Railway Systems, toonaangevend op het gebied van spoorinfrastructuur.

voestalpine Signaling
Bezoek voestalpine Signaling op InnoTrans 2022

Verder lezen:

Voestalpine Track Solutions Netherlands

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.