landscape-nature-mountain-sky-track-road-1270312-pxhere.com_-scaled

Registreer voor het RailFreight Summit-event over spoorgoederenvervoer in Polen

ProMedia Group

De RailFreight Summit in Polen, van SpoorPro-partner RailFreight begint morgen, woensdag 7 september. Meer dan 300 professionals schuiven in Warschau aan om hun kennis te delen over de spoorgoederensector. Ben je er niet bij in Polen? Dan kun je alsnog digitaal deelnemen aan dit tweedaagse branche-evenement.

RailFreight Summit Poland wordt dit jaar voor de 5e keer gehouden. Het is een tweedaags evenement, dat plaatsvindt op woensdag 7 en donderdag 8 september. Het gehele congresprogramma is online te bekijken. Als u als online bezoeker bent geregistreerd, kunt u de presentaties volgen en actief deelnemen aan de topics die ter sprake komen.

Polen: Toegangspoort tot Europa

Wat staat er op het programma? We beginnen met het bespreken van de huidige stand van zaken. Polen wordt gezien als de toegangspoort tot Europa, maar moet zichzelf heroriënteren vanwege de oorlog in Oekraïne en de impact die dit heeft gehad op het goederenvervoer per spoor tussen Europa en Azië.

Op de RailFreight Summit zal worden gekeken naar de spoorweg- en terminalinfrastructuur van Polen. Er worden enorme investeringen gedaan, maar het gewenste resultaat lijkt uit te blijven. Ondertussen investeert de EU dit jaar minder in Polen. Welke gevolgen heeft dit voor de cruciale terminal van Malaszewicze?

Oekraïne

Het goederenvervoer per spoor tussen Oekraïne en Polen kreeg dit jaar veel aandacht in de media en zal een terugkerend topic blijven. Maar wat kan Polen doen om dit verkeer, dat als een vitale corridor wordt beschouwd, te vergemakkelijken nu de zeescheepvaartroutes zijn geblokkeerd?

De Nieuwe Zijderoute, die de afgelopen jaren de belangrijkste groeimotor was, is zwaar getroffen door de oorlog in Oekraïne. Hoe gingen bedrijven om met de uitdagingen en hoe kijken ze naar de toekomst van het spoorgoederenvervoer in Polen op de Nieuwe Zijderoute?

Inschrijven nog mogelijk

Hoe meldt u zich aan om (digitaal) deel te nemen aan de RailFreight Summit? U kunt zich via deze webpagina snel en gemakkelijk aanmelden. Er zijn nog een aantal fysieke alsmede online tickets beschikbaar.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen.

Wilt u onbeperkt lezen? Sluit nu een actie abonnement af en 

krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt.

start actie abonnement

Auteur: Kenneth Steffers

Kenneth Steffers is (politiek) verslaggever, journalist en redacteur voor SpoorPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.