Station Schiphol

Urenlang minder treinen van en naar Schiphol door seinstoring

Station Schiphol Airport. Shutterstock

Het treinverkeer van en naar Schiphol is maandag urenlang verstoord door een seinstoring. Eerder was de verwachting dat de storing om 15.15 uur zou zijn opgelost. De NS verwacht nu dat de problemen rond 18.30 uur verholpen zijn. Door de storing rijden er veel minder treinen van en naar Schiphol.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. Ook krijgt u €100 korting op het SpoorPro Seminar ‘Elektrisch werken aan het spoor’.

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Onderwerpen: ,

Auteur: Redactie SpoorPro

2 reacties op “Urenlang minder treinen van en naar Schiphol door seinstoring”

Patrick EHV|12.03.24|09:31

ZSM de Noord-Zuidlijn doortrekken want men is te afhankelijk van ProRail (die dit wss prima vindt). Men is te afwachtend en er wordt alleen nog maar over gepraat, terwijl hier leiderschap gevraagd wordt. Schiphol heeft te veel focus gehad op krimp (wss opdracht van de toenmalige minister van financien), maar kan met metro echt iets betekenen voor milieu, omgeving, bereikbaarheid (no-brainer). Schiphol zou moeten kijken wat ze nu al kan doen en hoe het dit dossier kan versnellen. Dus actie graag!

Patrick EHV|12.03.24|09:47

ZSM de N/Z-lijn doortrekken! Men is te afhankelijk van ProRail, en het lijkt erop dat ze de boel niet op orde hebben (ondanks dat CEO, Voppen onlangs riep dat dit wel het geval is, maar waar rooks is, is …). Schiphol zou hier leiderschap in moeten tonen, omdat ze op dit vlak wel veel kunnen betekenen voor milieu, bereikbaarheid: kijken hoe ze aanleg kunnen versnellen en wat ze nu al zouden kunnen doen. Dus actie NU!

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Urenlang minder treinen van en naar Schiphol door seinstoring | SpoorPro.nl
Station Schiphol

Urenlang minder treinen van en naar Schiphol door seinstoring

Station Schiphol Airport. Shutterstock

Het treinverkeer van en naar Schiphol is maandag urenlang verstoord door een seinstoring. Eerder was de verwachting dat de storing om 15.15 uur zou zijn opgelost. De NS verwacht nu dat de problemen rond 18.30 uur verholpen zijn. Door de storing rijden er veel minder treinen van en naar Schiphol.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. Ook krijgt u €100 korting op het SpoorPro Seminar ‘Elektrisch werken aan het spoor’.

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Onderwerpen: ,

Auteur: Redactie SpoorPro

2 reacties op “Urenlang minder treinen van en naar Schiphol door seinstoring”

Patrick EHV|12.03.24|09:31

ZSM de Noord-Zuidlijn doortrekken want men is te afhankelijk van ProRail (die dit wss prima vindt). Men is te afwachtend en er wordt alleen nog maar over gepraat, terwijl hier leiderschap gevraagd wordt. Schiphol heeft te veel focus gehad op krimp (wss opdracht van de toenmalige minister van financien), maar kan met metro echt iets betekenen voor milieu, omgeving, bereikbaarheid (no-brainer). Schiphol zou moeten kijken wat ze nu al kan doen en hoe het dit dossier kan versnellen. Dus actie graag!

Patrick EHV|12.03.24|09:47

ZSM de N/Z-lijn doortrekken! Men is te afhankelijk van ProRail, en het lijkt erop dat ze de boel niet op orde hebben (ondanks dat CEO, Voppen onlangs riep dat dit wel het geval is, maar waar rooks is, is …). Schiphol zou hier leiderschap in moeten tonen, omdat ze op dit vlak wel veel kunnen betekenen voor milieu, bereikbaarheid: kijken hoe ze aanleg kunnen versnellen en wat ze nu al zouden kunnen doen. Dus actie NU!

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.