RailTV

RailTV komt terug op zeven stations

Reizigers kunnen sinds maandag op een aantal perrons op zeven stations weer kijken naar RailTV. De schermen hangen op de stations Amsterdam-Zuid, Eindhoven Centraal, Den Bosch, Leiden, Rotterdam Centraal, Zwolle en Utrecht Centraal.

RailTV is in 2013 gestart als onderdeel van een samenwerking tussen ProRail en NS met als doel het wachten op stations aangenamer te maken. ProRail meldt dat de schermen vorig jaar een tijdje op zwart gingen vanwege groot onderhoud. Inmiddels zijn ze weer klaar voor gebruik en wordt er een nieuwe start gemaakt.

Uitzendingen

De uitzendingen van RailTV worden gevuld met informatieve video’s, foto’s, vacatures, wetenswaardigheden, quizzen en korte verhalen. ProRail wil met RailTV laten zien hoe het duurzame mobiliteit mogelijk maakt en mensen en plekken verbindt.

RailTV gaat er anders uitzien dan voorheen. ProRail heeft de schermen overgenomen en gaat deze beheren. De uitzendingen zijn te zien op verschillende perrons.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen.

Wilt u onbeperkt lezen? Sluit nu een actie abonnement af en 

krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt.

start actie abonnement

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is journalist van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

RailTV komt terug op zeven stations | SpoorPro.nl
RailTV

RailTV komt terug op zeven stations

Reizigers kunnen sinds maandag op een aantal perrons op zeven stations weer kijken naar RailTV. De schermen hangen op de stations Amsterdam-Zuid, Eindhoven Centraal, Den Bosch, Leiden, Rotterdam Centraal, Zwolle en Utrecht Centraal.

RailTV is in 2013 gestart als onderdeel van een samenwerking tussen ProRail en NS met als doel het wachten op stations aangenamer te maken. ProRail meldt dat de schermen vorig jaar een tijdje op zwart gingen vanwege groot onderhoud. Inmiddels zijn ze weer klaar voor gebruik en wordt er een nieuwe start gemaakt.

Uitzendingen

De uitzendingen van RailTV worden gevuld met informatieve video’s, foto’s, vacatures, wetenswaardigheden, quizzen en korte verhalen. ProRail wil met RailTV laten zien hoe het duurzame mobiliteit mogelijk maakt en mensen en plekken verbindt.

RailTV gaat er anders uitzien dan voorheen. ProRail heeft de schermen overgenomen en gaat deze beheren. De uitzendingen zijn te zien op verschillende perrons.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen.

Wilt u onbeperkt lezen? Sluit nu een actie abonnement af en 

krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt.

start actie abonnement

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is journalist van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.