SpoorProTV

SpoorProTV: wat doet Nederland met de Connecting Europe Express?

De speciaal voor het Europees Jaar van het Spoor samengestelde trein Connecting Europe Express komt aanstaande zondag aan in Nederland en vertrekt maandag weer naar de volgende bestemming. Wat is er te doen op de Nederlandse stations waar de trein stopt?

In SpoorProTV vertellen Corina de Jongh van Railforum en Caroline Koiter van Rail Cargo Information welke activiteiten zij georganiseerd hebben om de Connecting Europe Express en zijn hooggeplaatste passagiers te ontvangen. Wie zitten er in de trein en wat gaan ze doen in Nederland?

Coronavrij station

Daarnaast gingen we kijken bij het verwijderen van de corona-aanwijzingen op station Vlissingen. In loop van oktober moeten alle stations weer terug in de oude staat van voor corona zijn.

SpoorProTV wordt iedere woensdagmiddag om 14.00 uur live uitgezonden op het YouTube-kanaal van SpoorProTV en de LinkedIn-pagina van SpoorPro en is daar na afloop ook terug te kijken. Ook op andere dagen verschijnen er regelmatig nieuwe video’s. Klik daarom op ‘abonneren’ om niks te missen.

Banner SpoorProTV groot

Auteur: Paul van den Bogaard

Paul van den Bogaard is redacteur van SpoorPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

SpoorProTV: wat doet Nederland met de Connecting Europe Express? | SpoorPro.nl
SpoorProTV

SpoorProTV: wat doet Nederland met de Connecting Europe Express?

De speciaal voor het Europees Jaar van het Spoor samengestelde trein Connecting Europe Express komt aanstaande zondag aan in Nederland en vertrekt maandag weer naar de volgende bestemming. Wat is er te doen op de Nederlandse stations waar de trein stopt?

In SpoorProTV vertellen Corina de Jongh van Railforum en Caroline Koiter van Rail Cargo Information welke activiteiten zij georganiseerd hebben om de Connecting Europe Express en zijn hooggeplaatste passagiers te ontvangen. Wie zitten er in de trein en wat gaan ze doen in Nederland?

Coronavrij station

Daarnaast gingen we kijken bij het verwijderen van de corona-aanwijzingen op station Vlissingen. In loop van oktober moeten alle stations weer terug in de oude staat van voor corona zijn.

SpoorProTV wordt iedere woensdagmiddag om 14.00 uur live uitgezonden op het YouTube-kanaal van SpoorProTV en de LinkedIn-pagina van SpoorPro en is daar na afloop ook terug te kijken. Ook op andere dagen verschijnen er regelmatig nieuwe video’s. Klik daarom op ‘abonneren’ om niks te missen.

Banner SpoorProTV groot

Auteur: Paul van den Bogaard

Paul van den Bogaard is redacteur van SpoorPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.