SpoorProTV: ProRail-directeur John Voppen blikt vooruit op RailTech Europe

Spoorbeheerder ProRail is met een eigen podium goed vertegenwoordigd op digitaal evenement RailTech Europe. In de uitzending van SpoorProTV van deze week gaf ProRail-directeur John Voppen alvast een voorproefje van wat er te zien en te horen is over ProRail.

Verder in de uitzending aandacht voor de aanrijding die dinsdag avond plaatsvond bij Hengelo, de nieuwe CAF-trams van het GVB, NS-dochter Abellio dat geen nieuwe concessie gegund krijgt in Schotland en de Sfera-werkgroep die een UIC-award binnenhaalde. Verder is er aandacht voor RailTech Europe dat volgende week dinsdag van start gaat.

SpoorProTV

SpoorProTV is iedere woensdagmiddag om 14.00 uur op YouTube te zien en is daar na afloop ook terug te kijken. Abonneer je op ons kanaal en krijg automatisch een melding zodra er een nieuwe video online staat.;

Bekijk hier de uitzending:

Banner SpoorProTV groot

Auteur: Paul van den Bogaard

Paul van den Bogaard is redacteur van SpoorPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.