hogesnelheidstrein, Beijing-Tianjin, China, Siemens

China investeert opnieuw fors in spoornetwerk

Der Countdown läuft: In rund 50 Tagen öffnet die Expo 2010 in Schanghai ihre Tore für die Welt. Rund 70 Millionen Besucher werden in der chinesischen Metropole erwartet. Es soll die erste grüne Weltausstellung in der Geschichte der Expo werden. Um den Besucherstrom umweltverträglich zu bewältigen, hat Siemens einen Großteil der notwendigen Infrastruktur geliefert. Ingesamt […]

China wil in de loop van dit jaar 6.800 kilometer aan nieuw spoor in gebruik nemen, waarvan 3.200 aan hogesnelheidslijnen. Dat maakte spoorwegmaatschappij China Railway eerder deze week bekend tijdens een conferentie, zo melden verschillende internationale media.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. Ook krijgt u €100 korting op het SpoorPro Seminar ‘Elektrisch werken aan het spoor’.

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Yvonne Ton

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

China investeert opnieuw fors in spoornetwerk | SpoorPro.nl
hogesnelheidstrein, Beijing-Tianjin, China, Siemens

China investeert opnieuw fors in spoornetwerk

Der Countdown läuft: In rund 50 Tagen öffnet die Expo 2010 in Schanghai ihre Tore für die Welt. Rund 70 Millionen Besucher werden in der chinesischen Metropole erwartet. Es soll die erste grüne Weltausstellung in der Geschichte der Expo werden. Um den Besucherstrom umweltverträglich zu bewältigen, hat Siemens einen Großteil der notwendigen Infrastruktur geliefert. Ingesamt…

China wil in de loop van dit jaar 6.800 kilometer aan nieuw spoor in gebruik nemen, waarvan 3.200 aan hogesnelheidslijnen. Dat maakte spoorwegmaatschappij China Railway eerder deze week bekend tijdens een conferentie, zo melden verschillende internationale media.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. 

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Yvonne Ton

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.