Netwerkborrel InnoTrans 2016

Duits-Nederlandse netwerkborrel tijdens InnoTrans in Berlijn

Net als andere jaren vindt er tijdens de railvakbeurs InnoTrans een netwerkbijeenkomst plaats in het kader van de Duits-Nederlandse samenwerking op het gebied van spoorvervoer. Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door de Nederlandse ambassade in Berlijn, de Duits-Nederlandse Kamer van Koophandel en SpoorPro. De lezers van SpoorPro en hun (Duitse) relaties zijn van harte welkom om zich hier op woensdag 19 september bij aan te sluiten.

Tijdens de bijeenkomst nemen een aantal deskundigen kort het woord. Directeur Roger van Boxtel van NS zal vanuit Nederlands perspectief spreken over internationaal vervoer per spoor. Daarnaast zal een van de directieleden van Deutsche Bahn vertellen over de samenwerking tussen de Nederlandse en Duitse spoorsector. Pex Langenberg spreekt namens de Ambassaderaad voor Infrastructuur en Waterstaat in Berlijn. Langenberg was hiervoor wethouder Mobiliteit in Rotterdam.

Netwerkbijkomst

De bijeenkomst vindt plaats op woensdag 19 september 2018 en is van 18.30 tot 21.00 uur in de Nederlandse Ambassade aan de Klosterstraße 50 in Berlijn. Deelnemen kan door u te registreren op de volgende pagina. Schrijf u snel in, want het aantal plekken is beperkt.

Onderwerpen:

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is redacteur van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.