Gemeenteraad Rotterdam start eigen onderzoek naar Hoekse Lijn

Metroproject Hoekse Lijn
Foto: Marieke van Gompel 2017, ProMedia

De gemeenteraad van Rotterdam start een eigen onderzoek naar de vertraging en kostenoverschrijdingen in het metroproject Hoekse Lijn. Een motie die daartoe was ingediend door VVD-fractievoorzitter Jan-Willem Verheij is medeondertekend door de hele raad. Het onderzoek richt zich op de vertragingen, kostenoverschrijdingen, de projectbesturing en het bestuurlijk handelen bij ombouw van de Hoekse Lijn tot metroverbinding. De uitkomsten hiervan worden in de gemeenteraad van 22 februari 2018 besproken, nog voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2018. De gemeenteraad hoopt lering te trekken uit de onderzoeksresultaten.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. 

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is journalist van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Gemeenteraad Rotterdam start eigen onderzoek naar Hoekse Lijn | SpoorPro.nl

Gemeenteraad Rotterdam start eigen onderzoek naar Hoekse Lijn

Metroproject Hoekse Lijn
Foto: Marieke van Gompel 2017, ProMedia

De gemeenteraad van Rotterdam start een eigen onderzoek naar de vertraging en kostenoverschrijdingen in het metroproject Hoekse Lijn. Een motie die daartoe was ingediend door VVD-fractievoorzitter Jan-Willem Verheij is medeondertekend door de hele raad. Het onderzoek richt zich op de vertragingen, kostenoverschrijdingen, de projectbesturing en het bestuurlijk handelen bij ombouw van de Hoekse Lijn tot metroverbinding. De uitkomsten hiervan worden in de gemeenteraad van 22 februari 2018 besproken, nog voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2018. De gemeenteraad hoopt lering te trekken uit de onderzoeksresultaten.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. 

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is journalist van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.