Nieuwe website Movares

Nieuwe website Movares biedt meer gebruikersgemak

Movares heeft een nieuwe website die door 42functions en Bureau BlauwGeel is ontwikkeld. Met de nieuwste beschikbare technieken is er gezorgd dat het ingenieursbureau beschikt over een moderne en dynamische site waarbij gebruikersgemak voorop staat.

Op www.movares.nl staan de diverse kennisgebieden van Movares gerangschikt. Naast informatie biedt de website inspiratie en stellen de diverse adviseurs zich voor. Het persoonlijke verhaal van de medewerkers geeft inzicht in hun expertise.

Nieuws en vacatures

Op de website zijn verder het laatste nieuws en alle vacatures te vinden. De site is geoptimaliseerd voor gebruik op de smartphone en iPad, waardoor informatie op alle apparaten duidelijk wordt weergegeven. Movares is een advies- en ingenieursbureau dat actief is op het gebied van spoorinfrastructuur, openbaar vervoer, mobiliteit, energie, water en stedelijke ontwikkeling.

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is redacteur van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.