Jan van der Heide van Pilz op RailTech Europe 2017

Pilz laat zien hoe PLC-technieken spoorsystemen aansturen

Pilz Nederland liet tijdens RailTech Europe in Utrecht zien hoe moderne PLC-technieken toegepast kunnen worden op diverse spoorsystemen. Het bedrijf demonteerde hoe technologieën uit de industrie kunnen worden ingezet voor de aansturing van wissels en spoorwegovergangen.

Pilz is een familiebedrijf dat is opgericht door de familie Pilz uit Ostfildern, nabij het Duitse Stuttgart. Pilz telt wereldwijd 2.500 medewerkers die werken op 40 verschillende locaties. Het bedrijf past systemen uit de automatiseringstechniek toe in diverse sectoren, waaronder de spoorbranche.

Bekijk hier het video-interview met Jan van der Heide van Pilz:

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is redacteur van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Pilz laat zien hoe PLC-technieken spoorsystemen aansturen | SpoorPro.nl
Jan van der Heide van Pilz op RailTech Europe 2017

Pilz laat zien hoe PLC-technieken spoorsystemen aansturen

Pilz Nederland liet tijdens RailTech Europe in Utrecht zien hoe moderne PLC-technieken toegepast kunnen worden op diverse spoorsystemen. Het bedrijf demonteerde hoe technologieën uit de industrie kunnen worden ingezet voor de aansturing van wissels en spoorwegovergangen.

Pilz is een familiebedrijf dat is opgericht door de familie Pilz uit Ostfildern, nabij het Duitse Stuttgart. Pilz telt wereldwijd 2.500 medewerkers die werken op 40 verschillende locaties. Het bedrijf past systemen uit de automatiseringstechniek toe in diverse sectoren, waaronder de spoorbranche.

Bekijk hier het video-interview met Jan van der Heide van Pilz:

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is redacteur van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.