ProRail pakt zuidkant spoor aan bij station ’s-Hertogenbosch

Centraal Station, Den Bosch, wissels, perron

ProRail gaat het spoor aan de zuidkant van station ’s-Hertogenbosch komend voorjaar volledig vernieuwen. Tussen het station en het Drongelens kanaal komen nieuwe sporen, bovenleiding en beveiliging. Ook wordt het spoor heringericht zodat de doorstroming van het treinverkeer verbetert. De vernieuwing vindt plaats van 27 maart tot en met 16 april en heeft zeer ingrijpende gevolgen voor het treinverkeer. Het is de laatste grote stap in het project Sporen dat medio volgend jaar gereed is.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. 

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Tom van Gurp

Tom van Gurp is redacteur van SpoorPro en Nieuwsblad Transport.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.