vierde perron station Zwolle

Nieuwe planning voor werkzaamheden ZwolleSpoort

De planning van de werkzaamheden rondom station Zwolle wordt aangepast. Het treinverkeer van en naar Zwolle zal de komende zomer geen vier weken stilliggen, maar twee weekenden. Ook is er in oktober een periode van drie dagen dat er geen treinverkeer van en naar Zwolle mogelijk is.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. Ook krijgt u €100 korting op het SpoorPro Seminar ‘Elektrisch werken aan het spoor’.

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Yvonne Ton

Yvonne Ton is freelance journalist van SpoorPro.

1 reactie op “Nieuwe planning voor werkzaamheden ZwolleSpoort”

Renata|08.06.12|11:34

Hoe belangrijk zijn zaleeponennn nu echt, op dit moment en tegen de huidige marktprijs?Een actieve bijdrage aan het realiseren van een windpark in de regio Arnhem levert veel meer duurzame energie voor minder geld.Het stationsgebied doet al aan WKO, daar gaat veel meer energiewinst uit komen dan van zaleeponennn.Help als medium liever mee om bevolking en bestuurders in de regio Gelderland een realistischer beeld van duurzame bronnen te geven.Bijvoorbeeld, bijna alle overheden roepen wel dat ze energieneutraal willen zijn in 2020 of 2030.Maar geen enkele heeft een realistisch plan om dat ook te bereiken, ze verliezen zich in frut projectjes die het doel 0,1% dichterbij brengen, terwijl ze eigenlijk minstens elk jaar 5 of 10% duurzamer zouden moeten worden, afhankelijk van het gekozen jaartalEn aangezien sommige bronnen zoals een windpark er jaren staan, moet er nu al ver vooruit gedacht worden hoe het er uit ziet als we energieneutraal zijn.Waar hebben we dan die windparken neergezet, hoeveel zijner eigenlijk nodig, met welke buurgemeentes kunnen we daarvoor samenwerken?En dan de woonwijken, met woningen die er ook in 2030 nog staan, hoe zijn die dan energieneutraal geworden? Hoe gaat de energieneutrale wijk er uitzien.Allemaal ingepakte huizen met pastel stucwerkOf hele wijken in een kas overkapping met microklimaat.Wie durft dat de bestuurders uit te leggen?

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Nieuwe planning voor werkzaamheden ZwolleSpoort | SpoorPro.nl
vierde perron station Zwolle

Nieuwe planning voor werkzaamheden ZwolleSpoort

De planning van de werkzaamheden rondom station Zwolle wordt aangepast. Het treinverkeer van en naar Zwolle zal de komende zomer geen vier weken stilliggen, maar twee weekenden. Ook is er in oktober een periode van drie dagen dat er geen treinverkeer van en naar Zwolle mogelijk is.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. 

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Yvonne Ton

Yvonne Ton is freelance journalist van SpoorPro.

1 reactie op “Nieuwe planning voor werkzaamheden ZwolleSpoort”

Renata|08.06.12|11:34

Hoe belangrijk zijn zaleeponennn nu echt, op dit moment en tegen de huidige marktprijs?Een actieve bijdrage aan het realiseren van een windpark in de regio Arnhem levert veel meer duurzame energie voor minder geld.Het stationsgebied doet al aan WKO, daar gaat veel meer energiewinst uit komen dan van zaleeponennn.Help als medium liever mee om bevolking en bestuurders in de regio Gelderland een realistischer beeld van duurzame bronnen te geven.Bijvoorbeeld, bijna alle overheden roepen wel dat ze energieneutraal willen zijn in 2020 of 2030.Maar geen enkele heeft een realistisch plan om dat ook te bereiken, ze verliezen zich in frut projectjes die het doel 0,1% dichterbij brengen, terwijl ze eigenlijk minstens elk jaar 5 of 10% duurzamer zouden moeten worden, afhankelijk van het gekozen jaartalEn aangezien sommige bronnen zoals een windpark er jaren staan, moet er nu al ver vooruit gedacht worden hoe het er uit ziet als we energieneutraal zijn.Waar hebben we dan die windparken neergezet, hoeveel zijner eigenlijk nodig, met welke buurgemeentes kunnen we daarvoor samenwerken?En dan de woonwijken, met woningen die er ook in 2030 nog staan, hoe zijn die dan energieneutraal geworden? Hoe gaat de energieneutrale wijk er uitzien.Allemaal ingepakte huizen met pastel stucwerkOf hele wijken in een kas overkapping met microklimaat.Wie durft dat de bestuurders uit te leggen?

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.