NS-trein bij station Den Haag Centraal

ProRail trekt nieuwe directeur assetmanagement aan

De top van ProRail krijgt steeds meer vorm. NS

ProRail maakt dinsdag de komst van Benaissa el Hammadi wereldkundig. Hij is met ingang van 1 augustus de nieuwe directeur assetmanagement bij de spoorbeheerder. Momenteel is El Hammadi nog werkzaam als director assetmanagement bij Stedin.

Operationeel directeur Birgit Otten is blij met de komst van El Hammadi en zegt dat er met zijn komst “ruime ervaring op het gebied van assetmanagement” binnengehaald wordt. De aanstaande directeur assetmanagement zelf is ook verguld met zijn aanstelling.

“Ik vind het een voorrecht om, na jaren aan de energietransitie te hebben mogen werken, bij Prorail aan een andere grote maatschappelijke opgave mag beginnen: de duurzame mobiliteit van morgen. Ik kijk ernaar uit om, samen met de bevlogen ProRailers en alle partners, de groeiende behoefte aan die duurzame mobiliteit mogelijk te gaan maken”, aldus El Hammadi, die eerder werkzaam was bij Enecogen, Intergen en de Provincie Flevoland.

El Hammadi is de opvolger van Wouter van Dijk. Hij kondigde afgelopen maart zijn vertrek aan. De functie van directeur assetmanagement werd sindsdien tijdelijk waargenomen door Karen te Boome, die dadelijk de nieuwe directeur Stations wordt, en directeur Capaciteitsmanagement Bas Bakker.

Lees ook:

Auteur: Nick Augusteijn

Nick Augusteijn is chef redactie van SpoorPro en de RailTech-titels.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

ProRail trekt nieuwe directeur assetmanagement aan | SpoorPro.nl
NS-trein bij station Den Haag Centraal

ProRail trekt nieuwe directeur assetmanagement aan

De top van ProRail krijgt steeds meer vorm. NS

ProRail maakt dinsdag de komst van Benaissa el Hammadi wereldkundig. Hij is met ingang van 1 augustus de nieuwe directeur assetmanagement bij de spoorbeheerder. Momenteel is El Hammadi nog werkzaam als director assetmanagement bij Stedin.

Operationeel directeur Birgit Otten is blij met de komst van El Hammadi en zegt dat er met zijn komst “ruime ervaring op het gebied van assetmanagement” binnengehaald wordt. De aanstaande directeur assetmanagement zelf is ook verguld met zijn aanstelling.

“Ik vind het een voorrecht om, na jaren aan de energietransitie te hebben mogen werken, bij Prorail aan een andere grote maatschappelijke opgave mag beginnen: de duurzame mobiliteit van morgen. Ik kijk ernaar uit om, samen met de bevlogen ProRailers en alle partners, de groeiende behoefte aan die duurzame mobiliteit mogelijk te gaan maken”, aldus El Hammadi, die eerder werkzaam was bij Enecogen, Intergen en de Provincie Flevoland.

El Hammadi is de opvolger van Wouter van Dijk. Hij kondigde afgelopen maart zijn vertrek aan. De functie van directeur assetmanagement werd sindsdien tijdelijk waargenomen door Karen te Boome, die dadelijk de nieuwe directeur Stations wordt, en directeur Capaciteitsmanagement Bas Bakker.

Lees ook:

Auteur: Nick Augusteijn

Nick Augusteijn is chef redactie van SpoorPro en de RailTech-titels.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.