VolkerRail, spooraannemer, werkzaamheden, spoor

VolkerRail genomineerd als beste werkgever

Spooraannemer VolkerRail is genomineerd voor de Beste Werkgevers Award 2014. Het Beste Werkgeversonderzoek wordt dit jaar voor de veertiende keer uitgevoerd door Effectory en Intermediair om een objectief oordeel te kunnen vellen over werkgeverschap in Nederland. Aan het onderzoek hebben 366 organisaties deelgenomen.

Vijftig organisaties in de categorie duizend of meer medewerkers en vijftig organisaties in de categorie minder dan duizend medewerkers maken kans op de felbegeerde titel ‘Beste Werkgever van Nederland’. VolkerRail is een van de genomineerde bedrijven in de categorie duizend of meer medewerkers.

Ranglijst

De positie die organisaties op de ranglijst krijgen is gebaseerd op het oordeel van de eigen medewerkers over het goede werkgeverschap van de organisatie. Er zijn awards voor organisaties met de hoogste scores en awards voor bedrijven die het sterkst zijn gestegen ten opzichte van de meting van vorig jaar.

Op dinsdag 7 oktober wordt bekendgemaakt of VolkerRail zich de Beste Werkgever van Nederland in een van de categorieën mag noemen.

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is redacteur van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.