ProRail benoemt Arjen Boersma als directeur ICT

Arjen Boersma start op 15 december als directeur ICT bij ProRail. Hij volgt Henk Bothof op die in september dit jaar vertrok om CIO/bestuurder te worden bij de Stichting BKR. Boersma nam sindsdien zijn taken waar. 

Arjen Boersma werkt dertien jaar bij ProRail en stond mede aan de basis van de vorming van de huidige bedrijfseenheid. Hij vervulde in zijn loopbaan diverse functies binnen de ICT organisatie van de spoorbeheerder. “ICT is een vitale functie voor ProRail en die is bij Arjen in zeer goede handen”, zegt operationeel directeur Ans Rietstra.

Vertrouwen

“Ik vind het een eer om vanuit de tijdelijke vervanging nu het vertrouwen te krijgen om deze functie definitief te mogen doen en echt heel mooi om vanuit de eigen organisatie deze stap te maken”, zegt Boersma. “Ik kijk er enorm naar uit om samen met de collega’s van ICT ProRail naar een mooie toekomst te brengen en daarmee een bijdrage te leveren aan de belangrijke functie die ProRail in de samenleving heeft.”

Auteur: Paul van den Bogaard

Paul van den Bogaard is redacteur van SpoorPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.