Consolid, spoor

Marco Broeknellis nieuwe directeur van Consolid

Consolid, spoor

Consolid breidt het directieteam uit met Marco Broeknellis. Hij zal per 1 september de operationele leiding van het bedrijf in handen krijgen. Door deze uitbreiding zal het directieteam vanaf september bestaan uit financieel directeur Kees van Laarhoven en de DGA’s Arian Mortier en Dennis Mortier.

Broeknellis is aangetrokken omdat Consolid de laatste jaren hard is gegroeid en verwacht wordt dat die groei de komende jaren doorzet. Het bedrijf werd onlangs nog voor haar inspanningen op het vlak van opleiden van nieuwe chauffeurs beloond met de STOOF Leer-/werkprijs.

Achtergrond

Consolid verwacht dat Broeknellis een waardevolle aanvulling kan vormen op het directieteam, omdat hij ervaring heeft opgedaan op het gebied van recruitment, flexibilisering en opleiden. Broeknellis was eerder werkzaam bij USG/Unique, Schoevers en AB Flexkracht. Hij wordt overigens geen CEO van het bedrijf.

Directeur Dennis Mortier: “Wij zijn heel blij dat wij de directie van Consolid kunnen versterken met de leiderschapskwaliteiten en ruime ervaring van Marco Broeknellis. Zijn visie op flexibiliseren en de rol van opleiden passen naadloos bij ons bedrijf en wij verwachten met zijn jarenlange ervaring binnen de sector het bedrijf verder door te kunnen laten groeien.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen.

Wilt u onbeperkt lezen? Sluit nu een actie abonnement af en 

krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt.

start actie abonnement

Auteur: Inge Jacobs

Inge is redacteur van SpoorPro en vaste redacteur van OVPro, het vakblad voor OV-professionals.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.