Gout: ProRail moet eigen mentaliteit veranderen

ProRail moet haar eigen mentaliteit veranderen en deskundigheid van buitenaf vaker betrekken in de besluitvorming. Dat zei Marion Gout-Van Sinderen president-directeur van ProRail tijdens de conferentie ‘Dag van de Rail’ in Nieuwegein. 

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. Ook krijgt u €100 korting op het SpoorPro Seminar ‘Elektrisch werken aan het spoor’.

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is journalist van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

1 reactie op “Gout: ProRail moet eigen mentaliteit veranderen”

Ton van der Leij|03.07.12|14:19

Ben het met Marion gedeeltelijk eens, ze zal toch nog wat meer op de werkvloer moeten komen en eens een goede inventarisatie uitvoeren omtrent deze problematiek. Er zit zoveel kennis en kunde binnen de organisatie maar wordt door besluiteloosheid teniet gedaan, Het advies wat ik wil geven luister naar de werkvloer en laat de tussen lagen met rust en geef duidelijke opdrachten met een duidelijk budget en manouvreer niet van links naar rechts we hebben met elkaar toch maar een doel.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Gout: ProRail moet eigen mentaliteit veranderen | SpoorPro.nl

Gout: ProRail moet eigen mentaliteit veranderen

ProRail moet haar eigen mentaliteit veranderen en deskundigheid van buitenaf vaker betrekken in de besluitvorming. Dat zei Marion Gout-Van Sinderen president-directeur van ProRail tijdens de conferentie ‘Dag van de Rail’ in Nieuwegein. 

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. 

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is journalist van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

1 reactie op “Gout: ProRail moet eigen mentaliteit veranderen”

Ton van der Leij|03.07.12|14:19

Ben het met Marion gedeeltelijk eens, ze zal toch nog wat meer op de werkvloer moeten komen en eens een goede inventarisatie uitvoeren omtrent deze problematiek. Er zit zoveel kennis en kunde binnen de organisatie maar wordt door besluiteloosheid teniet gedaan, Het advies wat ik wil geven luister naar de werkvloer en laat de tussen lagen met rust en geef duidelijke opdrachten met een duidelijk budget en manouvreer niet van links naar rechts we hebben met elkaar toch maar een doel.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.