Siemens levert rollend materieel voor Saudisch metroproject

Siemens, metro's, Riyadh
Für insgesamt 1,5 Milliarden Euro liefert Siemens für die Hauptstadt Riad eine schlüsselfertige Bahnanlage für zwei fahrerlose U-Bahnlinien. Mit sechs Linien und einer Gesamtlänge von 175 Kilometern soll ein hochmodernes…

Het Duitse Siemens gaat als onderdeel van een consortium een bijdrage leveren aan het grote metroproject in de Saudische hoofdstad Riyadh. Siemens levert het rollende materiaal (74 metrovoertuigen), systemen voor signalering en aandrijving en is verantwoordelijk voor de integratie van de systemen voor twee metrolijnen met een lengte van 63 kilometer. Het gaat om een opdracht van 1,5 miljard  euro.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. 

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is journalist van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Siemens levert rollend materieel voor Saudisch metroproject | SpoorPro.nl

Siemens levert rollend materieel voor Saudisch metroproject

Siemens, metro's, Riyadh
Für insgesamt 1,5 Milliarden Euro liefert Siemens für die Hauptstadt Riad eine schlüsselfertige Bahnanlage für zwei fahrerlose U-Bahnlinien. Mit sechs Linien und einer Gesamtlänge von 175 Kilometern soll ein hochmodernes…

Het Duitse Siemens gaat als onderdeel van een consortium een bijdrage leveren aan het grote metroproject in de Saudische hoofdstad Riyadh. Siemens levert het rollende materiaal (74 metrovoertuigen), systemen voor signalering en aandrijving en is verantwoordelijk voor de integratie van de systemen voor twee metrolijnen met een lengte van 63 kilometer. Het gaat om een opdracht van 1,5 miljard  euro.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. 

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is journalist van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.