TU Delft start met onderwijsprogramma voor spoor

TU Delft

De TU Delft start in september dit jaar met twee onderwijsprogramma’s voor het spoor en de civiele sector. Daarin staan het ontwerpen en het construeren van innovaties en verbeteringen aan de hand van data-analyses centraal. De universiteit speelt hiermee in op de de ontwikkeling dat asset management steeds belangrijker wordt in de spoorsector. “Verbeteren van prestaties en toch ook reduceren van de kosten zijn uitdagingen voor alle spelers in de railsector”, aldus de TU Delft.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. 

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Tom van Gurp

Tom van Gurp is redacteur van SpoorPro en Nieuwsblad Transport.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

TU Delft start met onderwijsprogramma voor spoor | SpoorPro.nl

TU Delft start met onderwijsprogramma voor spoor

TU Delft

De TU Delft start in september dit jaar met twee onderwijsprogramma’s voor het spoor en de civiele sector. Daarin staan het ontwerpen en het construeren van innovaties en verbeteringen aan de hand van data-analyses centraal. De universiteit speelt hiermee in op de de ontwikkeling dat asset management steeds belangrijker wordt in de spoorsector. “Verbeteren van prestaties en toch ook reduceren van de kosten zijn uitdagingen voor alle spelers in de railsector”, aldus de TU Delft.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. 

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Tom van Gurp

Tom van Gurp is redacteur van SpoorPro en Nieuwsblad Transport.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.