Warehouse, Graaco, spoorlijn, opslagloods

Infobijeenkomst over overnemen spooraansluitingen van NS

Spoorbedrijven die overwegen om een bedrijfsspooraansluiting over te nemen van de NS worden op dinsdag 27 mei in Zoetermeer hierover bijgepraat. Werkgeversorganisatie EVO organiseert die dag in samenwerking met MoDuRail een informatiebijeenkomst over bedrijfsspooraansluitingen, waarbij meer wordt verteld over de voor- en nadelen hiervan.

NS Spooraansluitingen biedt bedrijven die gebruikmaken van een spooraansluiting, de mogelijkheid om deze aansluitingen over te nemen. Volgens EVO zijn veel spoorbedrijven nog onvoldoende van de mogelijkheden hiervan om een weloverwogen beslissing te maken.

Spooraansluiting

Want wat zijn eigenlijk de voor- en nadelen van een eigen spooraansluiting voor een bedrijf? Wat doe je als bedrijf met de grond wanneer is besloten de aansluiting niet over te nemen? En wat kost het om de aansluiting weer operationeel te krijgen? Op deze en andere vragen wordt antwoord gegeven tijdens de voorlichtingsbijeenkomst op 27 mei op het hoofdkantoor van EVO in Zoetermeer. Meer informatie is te vinden op de website van EVO.

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is redacteur van SpoorPro en algemeen hoofdredacteur van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.