Dam2Dam Shuttle tussen Amsterdam en Rotterdam wordt uitgebreid

Dam2Dam
Van links naar rechts: Babiche van de Loo (Joint Corridors Offroad Zuid Holland), Jan-Kees de Vré (Emerio), Ronald Vervoort (Emerio), Victoria Oppenheim (TMA Logistics), Miranda Volker (Noordwest Connect), Maurice Delattre (Port of Amsterdam) Amports

TMA Logistics, verlader Emerio en Port of Amsterdam gaan de vaste spoorverbinding voor goederenvervoer tussen Amsterdam en Rotterdam uitbreiden. Daartoe hebben ze een samenwerkingsovereenkomst getekend. De ‘Dam2Dam Shuttle’ gaat zes dagen per week rijden tussen de terminal van TMA in Westpoort Amsterdam en terminals op Maasvlakte II in Rotterdam.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. 

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Redactie SpoorPro

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Dam2Dam Shuttle tussen Amsterdam en Rotterdam wordt uitgebreid | SpoorPro.nl

Dam2Dam Shuttle tussen Amsterdam en Rotterdam wordt uitgebreid

Dam2Dam
Van links naar rechts: Babiche van de Loo (Joint Corridors Offroad Zuid Holland), Jan-Kees de Vré (Emerio), Ronald Vervoort (Emerio), Victoria Oppenheim (TMA Logistics), Miranda Volker (Noordwest Connect), Maurice Delattre (Port of Amsterdam) Amports

TMA Logistics, verlader Emerio en Port of Amsterdam gaan de vaste spoorverbinding voor goederenvervoer tussen Amsterdam en Rotterdam uitbreiden. Daartoe hebben ze een samenwerkingsovereenkomst getekend. De ‘Dam2Dam Shuttle’ gaat zes dagen per week rijden tussen de terminal van TMA in Westpoort Amsterdam en terminals op Maasvlakte II in Rotterdam.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. 

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Redactie SpoorPro

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.