Digitale Drieling

Geonext in de race voor Computable Award 2023

Je neemt de Digitale Drieling gewoon mee naar buiten en krijgt altijd de precieze, actuele situatie in beeld. Geonext

Geodetisch ingenieursbureau Geonext is met negen andere bedrijven in de race voor een mooie prijs. Ict-vaktitel Computable heeft namelijk tien nominaties uitgedeeld binnen de Computable Awards 2023 in de categorie Digitale Transformatie en Geonext is er één van. Vanaf 3 juli kunnen de lezers van Computable hun stem uitbrengen op een van de genomineerden in deze categorie en natuurlijk ook op genomineerden in andere categorieën van de 18e editie van de Computable Awards. De publieksstemming bepaalt voor vijftig procent de winnaar. De andere vijftig procent komt voor rekening van de vakjury. Op 30 oktober worden per categorie de winnaars aangewezen tijdens een spectaculaire show in het Beatrix Theater in Utrecht.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. Ook krijgt u €100 korting op het SpoorPro Seminar ‘Elektrisch werken aan het spoor’.

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Jeroen Baldwin

Jeroen Baldwin is journalist en chef redactie van SpoorPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Geonext in de race voor Computable Award 2023 | SpoorPro.nl
Digitale Drieling

Geonext in de race voor Computable Award 2023

Je neemt de Digitale Drieling gewoon mee naar buiten en krijgt altijd de precieze, actuele situatie in beeld. Geonext

Geodetisch ingenieursbureau Geonext is met negen andere bedrijven in de race voor een mooie prijs. Ict-vaktitel Computable heeft namelijk tien nominaties uitgedeeld binnen de Computable Awards 2023 in de categorie Digitale Transformatie en Geonext is er één van. Vanaf 3 juli kunnen de lezers van Computable hun stem uitbrengen op een van de genomineerden in deze categorie en natuurlijk ook op genomineerden in andere categorieën van de 18e editie van de Computable Awards. De publieksstemming bepaalt voor vijftig procent de winnaar. De andere vijftig procent komt voor rekening van de vakjury. Op 30 oktober worden per categorie de winnaars aangewezen tijdens een spectaculaire show in het Beatrix Theater in Utrecht.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. 

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Jeroen Baldwin

Jeroen Baldwin is journalist en chef redactie van SpoorPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.