Stilstaande ICNG, evacuatie reizigers

Defecte ICNG: beperkt treinverkeer tussen Breda en Dordrecht/Rotterdam

Links de stilgevallen ICNG. Reizigers lopen naar de te hulp geschoten andere ICNG die hen terugbracht naar Breda, vanwaar ze hun reis konden vervolgen. Jeroen Baldwin / SpoorPro

Er is dinsdagmorgen geen treinverkeer mogelijk tussen Breda en Dordrecht/Rotterdam. Tussen Breda en Lage Zwaluwe is er een trein (ICNG) stilgevallen. Dat meldt de NS. Er zou sprake zijn van een remprobleem.

UPDATE: Inmiddels zijn alle reizigers uit de stilgevallen trein op een andere, te hulp geschopten ICNG gestapt. De defecte trein moet nog worden weggesleept. Tot zeker 10.45 is daardoor slechts beperkt treinverkeer mogelijk op het traject..

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. Ook krijgt u €100 korting op het SpoorPro Seminar ‘Elektrisch werken aan het spoor’.

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Jeroen Baldwin

Jeroen Baldwin is journalist en chef redactie van SpoorPro.nl

2 reacties op “Defecte ICNG: beperkt treinverkeer tussen Breda en Dordrecht/Rotterdam”

Marc Busio|24.10.23|10:17

Wat is de nieuwswaarde hiervan????? Dit gebeurt wekelijks! Die hogesnelheidslijn die deugt niet en die Traxx-trein die deugt niet. Dit gaat al jaren zo en de enige hoop op verbetering is gebaseerd op die ICNG-trein: een twijfelachtig vooruitzicht!

Ed Krijgsman|24.10.23|20:49

Traxx- en ICNG-treinen worden niet optimaal onderhouden door gebrek aan specialisten.
Het tekort aan technisch personeel
is helaas schrijnend.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.