dinner train

Begin je RailTech Europe ’24-ervaring met een diner in de trein

Jouw RailTech Europe '24 begint met een diner op het spoor! Dinner Train

De grootste spoorbijeenkomst van Nederland komt er weer aan: RailTech Europe ’24. Je kunt je op woensdag 6 en donderdag 7 maart in de Utrechtse Jaarbeurs twee dagen onderdompelen in jouw wereld: die van het spoor. En hoe beter begin je jouw RailTech Europe Experience dan met een heerlijk diner in de trein! Klink met collega’s en relaties op een mooie beurs en doe alvast interessante én gezellige contacten op!

Jouw RailTech Europe ’24 gaat op dinsdag 5 maart van start met een exclusieve netwerkavond in de RailTech Express Dinner Train. Deze unieke dinerervaring biedt niet alleen een platform om te netwerken, maar belooft ook een onvergetelijke reis door de pittoreske landschappen en bruisende steden van Nederland. Ga zinvolle gesprekken aan met branchegenoten, smeed waardevolle connecties en geniet van een meergangendiner.

Je wilt erbij zijn? Meld je dan nog snel aan! Er is namelijk slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar in de RailTech Express Diner Train. Om deel te kunnen nemen aan het diner in de trein, dien je je vooraf te registreren. Je voegt dan het diner direct toe aan je registratie in het registratieformulier. Heb je je al geregistreerd, maar wil je toch nog graag deelnemen aan het diner? Stuur de organisatie dan een e-mail om het diner toe te voegen aan je registratie.

De RailTech Express Dinner Train rijdt op dinsdag 5 maart. Opstappen om 18.30 uur en vertrek om 19.00 uur op Utrecht Centraal Station. Vanaf Utrecht rijdt de trein een prachtige route door ons mooie Nederland, terwijl jij geniet van een uitgekiend diner en overheerlijk drankje in goed gezelschap.

Op de RailTech Europe website kun je je kaartje voor de Dinner Train reserveren. Ook vind je er een overzicht van alle exposanten, het conferentieprogramma, en de gratis workshops die het evenement te bieden heeft.

Lees ook:

Auteur: Jeroen Baldwin

Jeroen Baldwin is journalist en chef redactie van SpoorPro.nl

Reageer ook

U bent ingelogd als ""

Indien dit onjuist is, kunt u uitloggen.

Nog maximaal tekens

Begin je RailTech Europe ’24-ervaring met een diner in de trein | SpoorPro.nl
dinner train

Begin je RailTech Europe ’24-ervaring met een diner in de trein

Jouw RailTech Europe '24 begint met een diner op het spoor! Dinner Train

De grootste spoorbijeenkomst van Nederland komt er weer aan: RailTech Europe ’24. Je kunt je op woensdag 6 en donderdag 7 maart in de Utrechtse Jaarbeurs twee dagen onderdompelen in jouw wereld: die van het spoor. En hoe beter begin je jouw RailTech Europe Experience dan met een heerlijk diner in de trein! Klink met collega’s en relaties op een mooie beurs en doe alvast interessante én gezellige contacten op!

Jouw RailTech Europe ’24 gaat op dinsdag 5 maart van start met een exclusieve netwerkavond in de RailTech Express Dinner Train. Deze unieke dinerervaring biedt niet alleen een platform om te netwerken, maar belooft ook een onvergetelijke reis door de pittoreske landschappen en bruisende steden van Nederland. Ga zinvolle gesprekken aan met branchegenoten, smeed waardevolle connecties en geniet van een meergangendiner.

Je wilt erbij zijn? Meld je dan nog snel aan! Er is namelijk slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar in de RailTech Express Diner Train. Om deel te kunnen nemen aan het diner in de trein, dien je je vooraf te registreren. Je voegt dan het diner direct toe aan je registratie in het registratieformulier. Heb je je al geregistreerd, maar wil je toch nog graag deelnemen aan het diner? Stuur de organisatie dan een e-mail om het diner toe te voegen aan je registratie.

De RailTech Express Dinner Train rijdt op dinsdag 5 maart. Opstappen om 18.30 uur en vertrek om 19.00 uur op Utrecht Centraal Station. Vanaf Utrecht rijdt de trein een prachtige route door ons mooie Nederland, terwijl jij geniet van een uitgekiend diner en overheerlijk drankje in goed gezelschap.

Op de RailTech Europe website kun je je kaartje voor de Dinner Train reserveren. Ook vind je er een overzicht van alle exposanten, het conferentieprogramma, en de gratis workshops die het evenement te bieden heeft.

Lees ook:

Auteur: Jeroen Baldwin

Jeroen Baldwin is journalist en chef redactie van SpoorPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.