SpoorProTV met Paul van den Bogaard

SpoorProTV: Emplacement Amstelveenlijn en de Railfreight Summit

In de uitzending van SpoorProTV van woensdag was er onder meer aandacht voor het nieuwe opstelterrein voor de CAF 15G trams van de Amstelveenlijn. Het vernieuwde traject wordt pas in december in gebruik genomen, maar omgevingsmanager Harold Topper van de gemeente Amsterdam laat alvast zien hoe het opstelterrein er bij ligt en waar het voor bedoeld is.

Verder in deze uitzending onder meer een live verslag vanaf de RailFreight Summit in Polen en aandacht voor het opheffen van de eerste NABO in Hooghalen, de stroomstoring op de Havenspoorlijn en de nieuwe tienminutentreinen tussen Nijmegen en Schiphol en Rotterdam en Schiphol.

SpoorProTV is iedere woensdagmiddag om 14.00 uur live op YouTube te zien en is daar na afloop ook terug te kijken. Mensen die zich abonneren op het videokanaal, krijgen automatisch een melding als er een nieuwe uitzending of videoreportage online staat.

U las zojuist één van uw gratis premium artikelen

Uw abonnement helpt onze journalisten bij het zoeken naar de waarheid in de spoorsector.

Onbeperkt lezen? Stap nu in en profiteer van de introductieaanbieding ‘eerste maand gratis.

start 1 maand gratis proefabonnement

Auteur: Paul van den Bogaard

Paul van den Bogaard is redacteur van SpoorPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.